Stokrát spala s Epsteinem, teď se domáhá spravedlnosti. Dobře platil, vysvětluje Carolyn

Od finančníka Jeffreyho Epsteina se jeho údajné oběti spravedlnosti nedočkají, a tak je před newyorským soudem grilována „alespoň“ jeho společnice Ghislaine Maxwellová. Na lavici svědků se střídá jedna paní za druhou a všechny tvrdí, že je chlípný pracháč jako nezletilé sexuálně zneužíval. Jako třeba jistá Carolyn. Ta se sice při výpovědi neubránila slzám, ale v minulosti se do Epsteinova sídla vrátila více než stokrát. Přivedla ji tam hlavní žalobkyně Virginia Robertsová.

Carolyn se podle serveru Mail Online rozhodla před soudem používat vlastní jméno, na rozdíl od většiny dalších údajných obětí. Popsala, jak Epsteinova chlípná mašinerie, již měla údajně Ghislaine Maxwellová řídit, vybírala nezletilé dívky jako kusy masa.

„Jakmile mě Maxwellová potkala u dveří, osahala mi prsa a řekla mi, že mám skvělé tělo pro pana Epsteina a jeho přátele,“ vypověděla Carolyn a dodala, že ji Maxwellová měla vyfotit nahou. 

Celému přijímacímu aktu měla být přítomna i Virginia Robertsová, která se v posledních letech stala hlavní tváří Epsteinových obětí a tvrdě bojuje za potrestání jeho zločinů.

„Virginia se svlékla a zeptala se mě, jestli by mi bylo příjemné se svléknout také. Řekla jsem jí, že bych si ráda nechala podprsenku a kalhotky,“ popisuje Carolyn.

Epstein prý následně vešel do místnosti a lehl si na masážní stůl, načež mu obě dívky tři čtvrtě hodiny masírovaly stehna a zadek.

„Potom se otočil, Virginia si na něj vylezla a měli sex. Já přitom seděla na gauči přímo před nimi,“ popsala Carolyn.

Virginia Robertsová je Epsteinovou nejznámější obětí. Sama mu ale měla jako nezletilá dohazovat vrstevnice.

Právě Robertsová také měla být dívkou, která Carolyn do Epsteinova domu přivedla. Jednou se jí prý zeptala, zda by si chtěla vydělat peníze.

Carolyn v té době bylo čtrnáct let, erotický zážitek s mnohem starším Epsteinem ji ale neodradil. Následující čtyři roky se prý do sídla vrátila více než stokrát, přičemž pokaždé došlo k nějaké sexuální aktivitě. Někdy prý volala sama od sebe.

„Byla jsem mladá a 300 dolarů, které jsem za schůzku dostávala, bylo hodně peněz,“ odpověděla na otázku soudce, proč tak činila.

Peníze prý Carolyn často použila na marihuanu, kokain a alkohol, aby prý potlačila své pocity a mohla na další schůzku s Epsteinem dorazit.

Soud s Ghislaine Maxwellovou se táhne již několik měsíců a zatím se nezdá, že by se chýlil ke konci. Vypovídat bude ještě spousta dívek, které se považují za Epsteinovy oběti.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 čtvrtek 7. dubna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 92
  • 18
  • 5
  • 4
  • 2
  • 1