Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Peterková chce dezinformátora Zítka na Hradě: Na jejich tiskovku nikdo nepřišel

    Poté, co pandemie koronaviru odezněla, aktivistka Jana Peterková se obratně „přešaltovala“ a burcuje národ kvůli prezidentským volbám. Jejím kandidátem není nikdo jiný než předseda Hnutí pro vlast, známý dezinformátor Pavel Zítko. Bývalá reportérka TV Nova kvůli němu dokonce svolala tiskovou konferenci na Karlův most, kam „překvapivě“ nikdo nedorazil. To ale nebyla jediná rána!

    „Dnes na tiskové konferenci Pavla Zítka na Karlově mostě,“ informovala Jana Peterková na svém facebookovém profilu v rámci podpory svého prezidentského kandidáta Pavla Zítka. To ještě naivně doufala, že se nejslavnější pražská památka zaplní jeho příznivci a ona se bude opájet pocitem dobře vykonané práce.

    Místo toho se však dostavila těžká kocovina. Na tiskovku skoro nikdo nepřišel a to málo, co dorazilo, bylo právem naštvané, že svůj čas mohlo strávit lépe. Našli se ale i tací, kteří si na tom našli něco pozitivního.

    „Zdravím a držím pěsti, s kamarádkou jsme sehnali čtrnáct hlasů,“ hlásila známé aktivistce Dana Koberová. Otázkou je, zda to bude stačit, protože se na Karlově mostě moc lidí nesešlo. Spíše to dopadlo pořádnou ostudou, z které má Zítko i Peterková kabátů plnou skříň.

    „Tisková konference byla super i bez médií. Tak snad to v pátek bude s nimi ještě lepší. Sbíráme podpisy v Olomouci a držíme palce, ať to dáme. Hlavně se oba opatrujte,“ vzkázala Evka Green a Peterková doufá, že jí Olomouc helfne. Protože ani pátek její věci nepřál. Dokonce i počasí řeklo dost, spustilo vytrvalý déšť a nabídlo teploty kolem devíti stupňů Celsia. A to se ani zapáleným příznivcům demonstrovat nechce.

    Další studená sprcha přišla od lidí, kteří se jejím počínáním skvěle baví. A moc rádi jí připomenou její nedávná slova a sliby, které tradičně vyšuměly do ztracena a z Peterkové dělají jen generátor náhodně vybraných slov kombinovaný s proruskou hlásnou troubou.

    Jana Peterková a zadlužený kandidát na prezidenta Pavel Zítko...

    „Možná se pletu, ale nebývá dobrým zvykem, že na tiskovku přijdou zástupci médií?“ rýpl si Dan Exhumed Bardoň.

    „Nechtěla jste kandidovat vy? To také padá, stejně jako emigrace do Běloruska a cesta na Aljašku?“ zeptal se bývalé novácké hvězdy Tom Ministr.

    Ani na jejím kandidátovi nenechali nit suchou. Nejen kvůli dezinformacím, které šíří, ale i milionovým dluhům, jež si nadělal a teď se k nim nemá.

    „Podvodník na Hrad? Proč ne, ale na Mírov! Co třeba ten jeho úžasný kšeftík s neexistující kryptoměnou Tycoon69, kde přišla spousta neznalých o dost peněz, to je hmatatelný podvod,“ nechala se slyšet Věrka Vítovcová.

    „To je ten člověk, co myslí na děti, ale nechá jim dluh několik milionů?“ utrousil Pavel Blaschko.

    Takže to vypadá, že ani tohle angažmá Peterkové neklapne. Všichni si ale můžeme být jistí tím, že až Zítko skončí v propadlišti dějin, najde si další „palčivé“ téma, protože Jana chce být vidět!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:31 sobota 4. března 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      31
    • Trapas
      28
    • Super
      16
    • Tvl
      9
    • Cože
      6
    • Sladký
      6
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...