Vy nejste husita, vy jste žena, spílá aktivistka Peterková „vyměklému“ Landovi

Aktivistka Jana Peterková přitvrzuje! V nedávném videu pořádně „přitopila pod kotlem“ a navezla se do Daniela Landy. Ten se podle ní zpronevěřil svým plamenným slibům a slovům o tom, že ve jménu blanických rytířů a husitů musí český národ vyrazit do boje proti koronavirovému diktátu. Bývalá reportérka, která se bije hlavně za otevřené školy a odmítá plošné testování i vakcíny, nad hudebníkem zlomila hůl.

„Jana z Arku se nebojí mluvit otevřeně,“ zvolala jedna z fanynek Jany Peterkové v reakci na video, které pověsila na jeden ze svých facebookových profilů.

„Já říkám NE! Teď už, Prymulo, prostě školy nezavřeš! Rodiče, já sázím na to, když už nikdo, žádní muži nezabojovali, ani ten Daniel Landa...,“ rozohnila se úvodem bývalá reportérka, která svou myšlenku ani nedokončila. Ve svém projevu se zasekla u osoby Daniela Landy, jehož písničky i názory prý měla vždycky ráda.

„Landa, který tvrdil, že je husita, a v červnu křičel na Vyšehradě: Hrr na ně? Celá jeho aktivita tkví v tom, že se fotí s celebritami. Kdyby místo toho, aby chodil do rádia, radši svolal lidi, svoje fanoušky,“ hřímá ve svém emotivním projevu Peterková.

„V červnu nám pan Landa sliboval husity, to se to ještě dalo zastavit. Na to, jak jsem vás milovala, tak jste mě zklamal,“ vzkázala hudebníkovi s tím, že pro dobro národa neudělal zhola nic a velmi rychle vyklidil bitevní pole.

„Vy nejste husita, vy jste žena! Když jste věděl, že to nedotáhnete do konce, měl jste se na to vy*rat,“ rozlítila se s tím, že aktuální opatření vlády podle ní zlikvidují budoucnost dvou milionů dětí, které budou další měsíce zavřeny doma ve tmě bez výuky, tělocviku i sociálních kontaktů.

„Český národ opět došel do p*dele!“ shrnula současný stav věcí Jana Peterková.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 středa 10. února 2021. Anketa je uzavřena.

  • 70
  • 38
  • 30
  • 16
  • 13
  • 12