Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Schillerová s kozami, Maláčová s koulí: Ministryně na sociálních sítích jedou bomby

    Ministryně Alena Schillerová a Jana Maláčová se do toho poslední dobou na sociálních sítích dost obouvají a představují se tak, jak je nikdo nezná. | foto: Koláž Expres.cz

    Volby se nezadržitelně blíží a politici se snaží urvat, co se dá, a zlákat na svou stranu ty, kteří se ještě nerozhodli. Ministryně financí Alena Schillerová i ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová to dobře vědí, a tak se také vydaly do boje. Na sociálních sítích se teď představují v rolích, ve kterých je určitě neznáte.

    „Tahle barevná rána mi budou chybět,“ poznamenala k typickému portugalskému náměstíčku Jana Maláčová, která s rodinou trávila dovolenou na jihozápadě Evropy a náramně si ji užila.

    Fanoušci i voliči, ale i ti, kdo ji moc nemusí, tak mohli vidět její milovanou rodinu i ministryni práce a sociálních věcí v plavkách. Šéfka resortu ale podle některých voličů nemá na zotavenou vůbec nárok, protože by měla jít příklad a být v zaměstnání od nevidím do nevidím. 

    Maláčová si ze zlých jazyků nic nedělá, s humorem přijala i přezdívku Venezuela.

    Místopředsedkyně ČSSD navíc dál přitápí pod kotlem, nedávno předvedla i vrh koulí, i když pyšná na něj zrovna nebyla. „Názorná ukázka, jak špatně, ale s radostí házet koulí na kuželky!“ napsala k úsměvné momentce.

    O něco déle je na sociálních sítích velmi aktivní její vládní kolegyně, která má na starosti státní kasu. Alena Schillerová se soustředí hlavně na poznávání jednotlivých regionů a je úplně jedno, jestli jde o výrobní závod, stáje s koňmi, nebo statek, kde chovají kozy. 

    „Farma v Němčanech jako krásná třešnička na dortu. Tento zážitek mi nemohlo zkazit ani deštivé počasí,“ zasnila se ministryně financí během jedné z cest.

    Fanouškům se nedávno pochlubila parádními fotkami z Lisabonu, kam ji zavály povinnosti spojené s Evropskou unií. I ona si pak vyslechla, že se nemá co fotit na pracovních cestách a že vlastně nemá nikam jezdit, protože EU tak plýtvá penězi na jiné, potřebnější věci, třeba jejich platy.

    Dovolenkářům také poradila, jak vybírat z bankomatu v zahraničí. Řada lidí to sice nepřizná, ale v této otázce stále tápe a ve finále platí za výběry zbytečně mnoho, a tak se Schillerová rozhodla to napravit a nasměrovat je správným směrem.

    Klobouk dolů! Jít s kůží na trh, zvláště v době, kdy má každý profil na sociální síti a názor na všechno, je to docela odvaha. Ani jednu z ministryň trollové nešetří, obě se s tím perou docela se ctí a dál sázejí jednu momentku za druhou...

    Fotogalerie

    Baví vás víc ministryně financí Alena Schillerová nebo ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová?

    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 0:00pátek 27. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

    Alena Schillerová131
    Jana Maláčová27
    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:57 neděle 19. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

    • Super
      106
    • Sladký
      21
    • Trapas
      16
    • Haha
      9
    • Cože
      5
    • Tvl
      3
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...