Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Rudá rapsodie, lady páv, panna bohabojná i „flérka“: Který outfit Černochové je nejvíc?

    Outfity Jany Černochové jsou stejně razantní jako jejich hrdá majitelka, v níž se pere armádní a romantická duše. | foto: Koláž Expres.cz

    Šéfka resortu obrany Jana Černochová (ODS) se snaží vystupovat jako razantní a rozhodná a to se jí bezesporu daří. Pravda, někdy možná tlačí na pilu až příliš, ale to k jejímu ministerstvu tak nějak patří. S vysokou kadencí bohužel přistupuje i k oblékání, což je o dost smutnější příběh. V političce se navíc pere duše vojáka, romantické duše a „tvořilky“, kterou zastřešuje její konzervativní pohled na svět. Že to zní příliš zběsile? Líbí se vám, jak chodí oblékaná? Hlasujte v naší anketě a vyberte model, který je zkrátka „nejvíc“.

    „Zatímco většina z nás ‚obyčejných‘ platila loňskou volební kampaň ze svého a prostřednictvím svých stran, ministryně financí, pávice instagramová a neobyčejná, si ji nechala pěkně zaplatit z eráru, tedy z peněženek všech. Festival papalášství i nevkusu skončil. Díky bohu a vám,“ rozhořčovala se Jana Černochová kvůli dvěma milionům korun, které měly jít na propagaci někdejší ministryně financí Aleny Schillerové (ANO) a „jejího“ resortu.

    Pár milionů by zajisté stačilo i na to, aby ministryně obrany od základů změnila šatník a pro jistotu vyhodila všechno, co tam už dávno nemá co dělat. A voliči by jí takovou investici jistě rádi odpustili.

    Nakupuje Jana Černochová na Flér.cz?

    Otázky obrany jdou stranou a její názory ať se řeší v politických debatách, ale tyto modely její fundovanost, odbornost i ostré lokty, které jsou k výkonu této funkce nezbytné, sráží a jsou v přímém protikladu s tím, co se jí povedlo.

    Černochová by se měla rozhodnout, jestli chce být za šik konzervativní dámu, rozevlátou romantickou duši, miss sport, nebo nadšenou fanynkou nákupů na Fleru. Být vším nejde, čehož je šéfka ostře sledovaného resortu jasným důkazem.

    Jana Černochová často svádí vnitřní boj, kdy proti sobě stojí její armádní a...

    „Věřím, že to dobře dopadne,“ modlila se před volbami ministryně obrany, která v té chvíli myslela na dobro naší země a své domovské strany, respektive pětikoalice.

    Jana Černochová si myslí, že má cit pro barvy.
    Jana Černochová se barev nebojí.

    Škoda že nějakou tu modlitbičku nevěnovala i svému šatníku, v něm se bohužel žádný zázrak nestal. Naopak z něj padají další a další poklady, které měly už dávno hořet v ohni pekelném.

    Pokud by chtěla Černochová uspořit a nechce se vydat „paví cestou“ Schillerové, nabízí se řešení. Nosit uniformy a vojenské stejnokroje. Ty jí sluší nejvíc.

    Co může, nebo spíše musí, udělat už dnes, je změna účesu a hlavně barvy! Zářivá blond je velmi špatná volba, stejně jako natočené lokýnky, které mají zřejmě zjemnit obrysy obličeje. Ve výsledku ale nositelce jen dělají medvědí službu...

    Jana Černochová jako Minnie

    Jana Černochová modlící se

    Jana Černochová v zeleném saku

    Jana Černochová u základní školy

    Jana Černochová v pavích šatech

    Jana Černochová v rudé róbě s pohozenou vuittonkou

    Jana Černochová jako konzerva

    Jana Černochová s balvanem

    Který z outfitů Jany Černochové vám přijde prostě „nejvíc“?

    celkem hlasů: 456

    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 0:00úterý 17. května 2022. Anketa je uzavřena.

    Jana Černochová s balvanem171
    Jana Černochová u základní školy103
    Jana Černochová v pavích šatech52
    Jana Černochová v rudé róbě s bílou kabelkou LV32
    Jana Černochová jako konzerva32
    Jana Černochová modlící se26
    Jana Černochová v zeleném saku jako variace na Babičku Boženy Němcové26
    Jana Černochová a Minnie14

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 středa 7. září 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      75
    • Haha
      28
    • Tvl
      11
    • Super
      9
    • Sladký
      9
    • Cože
      8