Už je doma! „Je to strašná úleva,“ říká manželka podnikatele, který zmizel v Sapě

Policie včera po týdnu a půl konečně vypátrala podnikatele Jana V. (55) z Černé Hory na Blanensku, který zmizel v pražské tržnici Sapa. Manželka se s ním nejprve mohla spojit jen telefonicky, stále tak musela snášet nervozitu, čím si asi její manžel prošel. Teď už je vše jinak. Muž se konečně vrátil domů. Policie také zveřejnila detaily o jeho nalezení.

„Manžela už mám doma a je v pořádku,“ prozradila Expresu manželka podnikatele Jana V. stále ještě roztřeseným hlasem.

Po dlouhém týdnu a půl jí ale pochopitelně spadl hodně velký balvan ze srdce.

„Samozřejmě že je to velká úleva,“ řekla nám.

Případ je ale i přes šťastný konec opředen mnoha otazníky. Byl snad podnikatel celou dobu, co byl pohřešován, v Sapě? Držel ho někdo násilím, nebo zmizel sám? 

„Víc k tomu říct nemůžu, protože je to stále předmětem vyšetřování,“ odmítla manželka.

Více informací každopádně ve čtvrtek ráno přinesla policie. Oznámila, že případ odkládá, protože do něj nebyla zapojena žádná další osoba. Podnikatele prý kriminalisté našli na Vysočině.

„Pohřešovaný muž byl nalezen na Vysočině a je v pořádku. Po vypátrání byl muž vyslechnut a na základě veškerých zjištěných skutečností kriminalisté prvního oddělení Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy zjistili, že se muž nestal obětí žádného trestného činu souvisejícího s jeho zmizením,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Blanenský podnikatel zmizel v pondělí 26. dubna, naposledy ho kamery zabraly v tržnici Sapa, kde měl mít obchodní schůzku. Na tu se však nedostavil. Policie právě v Sapě našla jeho odstavené porsche.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:25 pátek 3. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 28
  • 21
  • 6
  • 5
  • 3
  • 2