Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Kikino, najdi si hošana! Hulvát Tuna útočil na Klause, sám má na hlavě másla, že by z něj šlo vařit

    Jan Tuna | foto: Facebook

    Bývalý reportér televize Nova Jan Tuna (48) je sice v současné době na dovolené v Egyptě, i tak ale sleduje dění v České republice. Neunikla mu nedávná demonstrace proti vládním nařízením a na svém Facebooku si Tuna dělal legraci z antirouškařů a zaútočil i na bývalého prezidenta Václava Klause. Ne však kvůli jeho názorům.

    Na zmíněné nedělní demonstraci, která proběhla na Staroměstském náměstí v Praze, vystoupil jako jeden z hlavních řečníků i exprezident Václav Klaus. Ten popřel existenci zázračné vakcíny a také prohlásil, že se nenechá očkovat.

    „Slibují nám, že vše vyřeší zázračná vakcína, když se jí necháme očkovat. Žádná zázračná vakcína neexistuje,“ řekl exprezident, který je toho názoru, že si lidé musí vytvořit imunitu sami.

    Jeho výstup neunikl bývalému reportérovi televize Nova Janu Tunovi, který asi zapomněl, jak měl dříve z koronaviru legraci.

    „Prosím vás, jsem teď v zahraničí. Tak nevím. Už se ozvala Lucie Bílá nebo Vašík Klausů junior, že by naši krásnou zemičku uzamkli kvůli koronaviru na sto západů? Aby nás nevraždil jako uprchlíci...,“ zvolal loni v únoru z rakouských Alp moderátor, který nedlouho poté zakusil, jaké to je si učebnicově naběhnout na vidle.

    Celá událost se Tunovi nějak smazala z hlavy a v dubnu, když už probíhala pandemie, se rozhodl, že Babišovi vyčte jeho lednovou dovolenou na horách.

    Nyní patří k těm, kteří by nejraději proočkovali celé Česko během jednoho víkendu.

    „Ale to absolventům VŠ (vysoké školy) života v čele s jejich rektorem Kikinou, který konečně našel, jak na sebe upozornit a vstát z mrtvých, nevysvětlíte. Každopádně ať se neočkují, nic nedodržují, ale ať si léčení, hospitalizaci a případný odvoz těla do chládku platí ze svého. V plné palbě. Není jediný důvod, abychom se jim na to my všichni pak skládali,“ napsal na Facebooku Tuna.

    „Kikinou“ Tuna narážel na několik let starou „aféru“ exprezidenta Václava Klause. Historicky druhého českého prezidenta nařklo několik osob z toho, že je homosexuál a má mít přezdívku Kikina.

    „Troufám si říct, že pan Klaus je homosexuál, ale já jsem homosexualista. Důkazy nemám, ale my máme takový náš ‚gaydar‘. To je slovo odvozené od slova radar, je to určitá směsice signálů, které vnímáme,“ řekl pro časopis Instinkt šéfredaktor gay magazínu Lui Jakub Starý.

    Ať si pořídí hošana!

    I přes kritické ohlasy svých přátel Tuna v narážkách na údajnou exprezidentovu náklonnost k mužům zvesela pokračoval.

    Jan Tuna se posmíval Klausovi kvůli jeho údajné homosexualitě.

    „Chápu, že to Vaška s Livkou doma nebaví. Ale nebylo by lepší konečně si domů transparentně pořídit nějakého hošana? Pro něj i pro nás všechny,“ napsal Tuna, který před dvěma lety na vánočním večírku dostal od ochranky přes pusu, protože lezl, kam neměl, dělal, co neměl, a zřejmě u toho ani nebyl střízlivý.

    Netrvalo dlouho a Tuna se dočkal slovní sprchy nejen od Klausových příznivců, ale i od svých vlastních podporovatelů.

    „Pane Tuno, tohle přece nemáte zapotřebí. Přispíváte tím do celkového hnusu, kterým se komentáře na Facebooku stále víc rozšiřují. Dosud jsem vás považovala za rozumného a schopného argumentovat věcně. Škoda,“ píše například paní Petra.

    „Klesl jste až na samé dno,“ napsal zase bývalé hvězdě Novy diskutér Tomáš.

    Na oprávněnou kritiku moderátor většinou reaguje velmi podrážděně a své pověsti opět dostál.

    „Děkuji za zpětnou vazbu z VŠ života. Pozdravujte vašeho rektálního rektora,“ odpověděl Tuna.

    Tunovi lidé vyčetli, že jeho útok na Klause nemá úroveň. On se zmohl jen na...

    Podle mnohých se Tuna zachoval jako ukázkový homofob. Nakonec se v diskuzi pokusil vše zamést pod koberec.

    „Byl bych moc rád, kdyby si (exprezident Klaus) užíval. Otevřeně nebo skrytě. Jak chce. A neblbnul hloupé lidi a důchodce, kteří mu uvěří. A bude to zbytečně stát další životy, které by nemusely vyhasnout,“ myslí si Tuna, který poté Klause nazval „zakomplexovaným exotem“.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:30 středa 12. května 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      136
    • Super
      43
    • Haha
      23
    • Sladký
      18
    • Tvl
      18
    • Cože
      16
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...