Válka kritika Rejžka a hudebníka Brichty: Zalez do Konvičky, bojovníku!

Zatímco většina lidí si v těchto dnech přeje hodně štěstí, zdraví a lásky, najdou se i takové existence, které činí přesný opak. A skrz facebookovou konverzaci na sebe navzájem kydají hnůj.

Samozvaný expert na uprchlickou problematiku Aleš Brichta a „facebooková mrtvola“ Jan Rejžek se do sebe pustili skrz sociální sítě. Sprostých slov v jejich konverzaci padlo tolik, že by se Mark Zuckerberg musel červenat, kdyby uměl česky.

Fotogalerie

Hudebnímu kritikovi Jan Rejžkovi se totiž nelíbí vystupování Aleše Brichty. A nejde o to hudební, ale to, kterým se muzikant prezentuje v poslední době nejčastěji, tedy o jeho názory na uprchlíky.

Nedávno třeba napsal: „Norové, Němci a další se zoufale snaží zbavit běženců, kterým nechtějí poskytnout azyl a dokonce jim platí a poskytují letenky, když odejdou. A oni nechtějí, protože nejsou schopni pochopit, že o ně nikdo nestojí, když umí jen pást kozy a mají řidičák na velblouda. Proč by prý nemohli zůstat oni, když jiní mohou? Přijde mi to, jako kdyby se někdo vztekal, že nebyl přijat na kytaru do kapely, když v životě nedržel v ruce ani vozembouch. A o tom to je milí sluníčkáři.“

A jelikož si Rejžek dobře pamatuje dobu, kdy Brichta ještě neměl umělé oko, došlo v drsné hádce na komunistickou minulost.

„A co festival politické písně v Sokolově, odvážný vlastenče, když jde o tu paměť? A chodils k volbám, svazáčku, chodil? Tak laskavě zalez do Konvičky, bojovníku,“ napsal Rejžek Brichtovi.

A strhla se přestřelka plná urážek a obviňování. Nemá cenu ji přepisovat. Podívejte se a představu si můžete udělat sami...

Hádka Rejžka s Brichtou.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:01 sobota 30. dubna 2016. Anketa je uzavřena.

  • 79
  • 46
  • 16
  • 15
  • 14
  • 14