Matka muže, kterého zabil Kočka: „Hůlka, David... Je mi z toho na blití!“

Celé Vinohrady jsou na nohou a česká veřejnost sleduje, jak se na pohřeb Jana Kočky mladšího scházejí slavná jména českého showbyznysu. Třeba zpěvák Michal David, modelka Andrea Verešová nebo duo populárních bavičů Genzer–Suchánek. Co ale na pompézní pohřeb a okázalý průvod říká matka muže, kterého Kočka při smrtelné nehodě zabil? Doslova prozradila, že je jí z celé parády na blití!

Už od rána bylo na pražských Vinohradech pořádně rušno. Uličky Olšanských hřbitovů lemovaly věnce, často překážející ostatním hrobům, ke kostelu Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad se srocovali společensky významní lidé.

Přišli namátkou zpěváci Michal David a Daniel Hůlka, modelka Andrea Verešová, duo Genzer–Suchánek, DJ Uwa, kuchař Emanuele Ridi a další. Ti všichni se po nebývale slavnostním pohřbu přesunuli průvodem na Olšanské hřbitovy, kam doprovázeli rakev vezenou pompézním kočárem.

To vše kvůli jednomu muži – korunnímu princi klanu Kočkových Janu Kočkovi mladšímu. Ten zemřel koncem září, ovšem smrtí, kvůli níž se lze nad monstrózním pohřbem důvodně pozastavit. Kočka totiž při úniku od drobné nehody způsobil další dopravní nehodu, při níž už ale zemřel i nevinný muž, řidič kamionu.

Co si asi řekne jeho rodina, ptali se mnozí. Odpověď jim dala samotná matka nevinného řidiče. Ozvala se redakci TN.cz a ostrými slovy ani trochu nešetřila.

„Je mi z toho špatně, je mi z toho na blití, jak tam chodí Hůlka, David a ti další umělci,“ ulevila si žena, která vlastní dítě pohřbila už minulý týden, stranou veškerého zájmu.

„Chápu, že taky přišli o syna. Ale tohle je nechutné,“ dodala.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:56 sobota 9. února 2019. Anketa je uzavřena.

  • 337
  • 74
  • 56
  • 21
  • 20
  • 10