Barber shop, narozeniny s Attilou a box! Jan Kočka si návrat na svobodu naplno užívá

Každý den na svobodě si užívá, jako by měl být jeho poslední. Podnikatel Jan Kočka (54) po dvoutýdenním pobytu ve vazbě opravdu nezahálí. Kromě okamžité návštěvy barber shopu už stihl také popřát k narozeninám kamarádovi a populárnímu MMA zápasníkovi Attilu Véghovi (36). Pak vyrazil s kamarády na box, jemuž se dlouhé roky věnoval i jeho syn Jan (†28).

Když podnikatel Jan Kočka koncem července po dvou týdnech opustil vazbu, kamarády o svém propuštění z basy informoval poněkud svérázným způsobem.

Na Instagram umístil svou fotografii v plamenech a v podkresu hrála píseň od Karla Gotta Den je krásný. 

Okamžitě poté Kočka zamířil do barber shopu, kde se ho ujal nejslavnější holič v Česku Laky Royal. Novou vizáží se člen známého kolotočárského klanu pochlubil na sociální síti.

Jan Kočka byl jako znovuzrozený.

Kočka si svobodného života užívá i nadále. Krátce po svém propuštění sdílel i snímek s MMA zápasníkem Attilou Véghem, s nímž ho pojí velmi přátelský vztah. 

Přemožitel Karlose Vémoly slavil 36. narozeniny a Kočka se rozhodl, že mu popřeje jak z očí do očí, tak i na sociální síti.

„Vše nej, forever,“ napsal podnikatel na Instagramu ke společnému snímku se slovenským bijcem.

Jan Kočka s Attilou Véghem

Kočka není jen fanoušek bojových sportů, ale sám se delší dobu věnuje boxu. V boxerské kariéře také hrdě podporoval i svého zesnulého syna Jana. 

Nikoho tak nejspíše nepřekvapilo, že před pár dny Kočka zavítal do jednoho z pražských gymů, kde po boku zkušených trenérů zamakal na své kondici a technice.

Po dvoutýdenním pobytu ve vazební cele to bylo jistě třeba!

Jan Kočka zašel na trénink boxu.

Hrozí mu až deset let! Napadený měl Kočkovi dlužit peníze

Že si umí užívat život plnými doušky, dokazoval Jan Kočka i těsně předtím, než se dostal do basy, údajně za loupež a vydírání.

Známého podnikatele zadržela zásahová jednotka v polovině července v restauraci Asian Temple. Obvodní soud pro Prahu 4 pak rozhodl, že Kočka půjde do vazby, aby nemohl ovlivňovat svědky v případu loupeže a vydírání, z čehož ho předtím vyšetřovatelé obvinili.

Kočka měl podle obvinění spolu s dalšími dvěma muži napadnout sedmapadesátiletého muže a výhrůžkami ho donutit k převodu firmy a nespecifikované finanční částky. 

Následně ze zdi měli vytrhnout kameru, která incident natočila. Podle informací Expresu napadený dlužil Kočkovi peníze.

Kočkovi hrozí v případě prokázání viny až deset let za mřížemi. Stejná sazba platí i v případě údajných daňových úniků, za něž je spolu s dalšími pětadvaceti lidmi trestně stíhán již od zimy.

Organizovaná skupina měla podle policie vytvořit několik firem a pomocí fiktivních zakázek okrást stát na daních o zhruba 150 milionů korun.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 pátek 10. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

  • 81
  • 6
  • 6
  • 5
  • 3
  • 3