Přítelkyně otráveného režiséra Kačeny má zajímavou minulost: Vymyšlené napadení v baru?!

Režisér Jan Kačena má z 99 procent poškozený mozek, protože pod vlivem alkoholu inhaloval nebezpečné výpary CO2 uvnitř šachty. Jeho přítelkyně Kateřina, která o zdravotním stavu svého milého informuje na sociální síti, se před časem dostala také do pěkných problémů a hlavní roli měl opět hrát alkohol. Prý si vymyslela napadení v pražském baru.

Kateřina Dudová, která stejně jako její partner Jan Kačena propadla alternativnímu divadlu, loni v říjnu na svém Facebooku informovala, že ji v baru na Vinohradské ulici brutálně napadli čtyři muži s vyholenou hlavou. Na sociální síť umístila kromě sáhodlouhého statusu také fotku své sešité hlavy.

„Brutálně mě napadli čtyři muži s vyholenou hlavou, styl Slušní lidé, orteláci a tak... Celé se to odehrálo tak, že kolem 1:30 v noci jsem se šla zeptat, jestli si s mým doprovodem můžeme odnést pivo domů. Na tuhle otázku zareagovali tři z mužů velice vulgárně, načež jsem odvětila, že nechápu, co se děje, že se s barmanem už od vidění známe a nechápu, že vzbuzujeme tyhle vulgární emoce,“ začala svůj příběh Kateřina.

Barman měl prý herečce říct, že ji nezná, a brzy začala mela.

„Začal na mě mluvit další, který neměl ani zuby a zřejmě si prožil svoje na perníku a ve vazbě, že je nový majitel a taková špinavá smažka jako já odtáhne, nebo mi rozkope ksicht. No a pak už jenom vyběhli jako zaběhlý tým, dva Honzu (přítele Jana Kačenu, pozn. red.) chytli, dva mě povalili na zem a začali do mě kopat. Když už byla celá podlaha od krve, nechali mě a řekli Honzovi, ať si mě odtáhne, nebo nás zabijou, a že jestli zavoláme policii, tak si zjistí, kde bydlíme, a počkají si...,“ šokovala Kateřina, která policii nakonec i přes výhrůžky zavolala.

Takto vidí napadení sama Kateřina.

„Přijelo asi devět policejních aut, a když jsem označila muže, který mě schválně kopal do hlavy, tak kolem mě prošel, usmíval se a odplivl si přede mnou... Pak odjíždím záchrankou, kluci s vyholenými palicemi se smějou, měli fajn večírek. Mně pak policajti řekli, že jsem nadýchala alkohol a navíc čtyři kluci jim řekli, že jsem upadla na schodech, a že kamera v baru, která tam standardně je, tam není...,“ zakončila mladá divadelní herečka, která na sociální síti prosila své kamarády o pomoc.

To, že byla Kateřina v osudný večer pod vlivem alkoholu, potvrdila následně i policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Důkaz o tom, že byla herečka skutečně napadena, ale neexistoval.

„Při samotném šetření v baru nebyly zjištěny ani zadokumentovány žádné stopy po předchozí potyčce nebo napadení. Prostory jsou sice monitorovány kamerovým systémem, nicméně tento systém je bez jakéhokoli záznamu,“ sdělila tehdy mluvčí.

Byla opilá a spadla na fotbálek

Na sociálních sítích se ale rychle začaly šířit spekulace a svědectví lidí, kteří údajně byli ve stejný čas na stejném místě a výše popsanou bitku viděli. Vše prý ale bylo úplně jinak!

„Je to p*čovina. Rozbila si hlavu o fotbálek, měla skoro tři promile. Přišla nalitá a barman jí řekl, že jí nenalije, tak dělala bordel a vyhodili ji,“ napsal jeden z údajných svědků incidentu. 

Dále tento muž prozradil, že herečka měla delší dobu zákaz vstupu do této restaurace, protože tam v minulosti konzumovala svůj vlastní alkohol. 

Někteří si o napadení herečky myslí své.

K těmto spekulacím se Kateřina veřejně nijak nevyjádřila. V současné době má navíc mnohem větší starosti.

Její přítel, režisér Jan Kačena, se v neděli 1. září otrávil, když vdechoval výpary léčivého pramene v Mariánských Lázních. Pod vlivem alkoholu odsunul víko šachty a nakonec se propadl až na dno. Dlouhou dobu byl bez kyslíku. Do nemocnice v Plzni ho poté transportoval vrtulník.

Za úplnou klukovinu Kačena zaplatil tím nejhorším způsobem, odumřel mu mozek z 99 procent.

Zatímco lékaři jeho budoucnost nevidí příliš růžově, Kateřina je velká optimistka. 

„Stav podle lékařů je stále stejný, ale pro mě rozhodně ne. Projíždí mnou mráz, protože jsem dneska cítila takovou energii, že se to nedá vysvětlit. Udělal velký krok, protože dneska jsem ho dokázala dvakrát vzbudit, držel mě pevně za ruku, svíjel se a strašně se bál. Krčil čelo, snažil se naklánět ke mně, dotýkat se svou tváří té mojí a u toho byl rozrušený. On se nevzdává a bojuje. Je někde hluboko, ale snaží se být tady a my ho známe,“ napsala na svůj Facebook před pár dny Kateřina.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 středa 15. ledna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 56
  • 53
  • 35
  • 31
  • 31
  • 28