Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hřebejk: Zeman se uzdravuje? Mám depku! Etzler není primitiv, ču*ák ale zcela jistě

    Jan Hřebejk promluvil o Zemanovi s Etzlerem! | foto: Koláž Expresu

    Po krátké pauze Jan Hřebejk opět otevřel svá nevymáchaná ústa a znechucené reakce nebraly konce. Režisér prohlásil, že zlepšení zdravotního stavu prezidenta Miloše Zemana jej deprimuje. Ovšem pokud jde o výrazivo, Hřebejk Zemana v počtu sprostých slov předčí několikanásobně. Například novináře Tomáše Etzlera rovnou označil za č*ráka!

    Minulý pátek Ústřední vojenská nemocnice informovala o tom, že zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana se mírně zlepšil.

    „Se svolením prezidenta republiky pana Miloše Zemana s opatrným optimismem sdělujeme, že díky komplexní léčbě specialistů Ústřední vojenské nemocnice došlo během čtvrtka a pátku k mírnému zlepšení jeho zdravotního stavu,“ uvedla mluvčí nemocnice Jitka Zinke.

    Zatímco prezidentovi podporovatelé mají radost z dobré zprávy, filmař Jan Hřebejk, jenž patří k dlouhodobým kritikům Miloše Zemana, je nespokojený.

    „Mírný optimismus ÚVN mě mírně zdeprimoval,“ napsal na Twitteru Hřebejk, který svůj profil už delší dobu plní kontroverzními názory a útoky směrem k některým českým politikům.

    „Jste prase,“ vyslechl si Hřebejk od lidí, jimž přišel zákeřný tweet o Miloši Zemanovi velmi nevhodný.

    „To je ta lepší a morálnější část společnosti: být deprimován zlepšením zdravotního stavu prezidenta republiky,“ okomentoval Hřebejkův tweet poslanec za ANO Patrik Nacher.

    Etzler? Není primitiv, podle čínských komoušů č* rák

    Mnoho dalších se zase nechalo slyšet, že si filmařův jedovatý status ani nemohli přečíst, protože si je slavný režisér, který velmi rád volá po svobodě slova a demokracii, nedávno zablokoval.

    Že je Hřebejk zpět ve své tradiční „twitterové formě“, potvrdil známý filmař také tím, jakým způsobem se vyjádřil k chování novináře Tomáše Etzlera. 

    Ten prostřednictvím svého účtu vzkázal do světa, že„neočkovaní neumírají dostatečně rychle“.

    Od české veřejnosti si pak žurnalista vyslechl ostrou kritiku. Hřebejk ale měl pro jeho chování pochopení.

    „Pana Etzlera neznám, ale četl jsem jeho knihu a znám jeho práci. Primitivní není zcela určitě, č*rák podle čínských komoušů zcela jistě,“ napsal Hřebejk, který poté naznačil, že Etzler svůj tweet napsal možná pod vlivem alkoholu.

    „Nevím, jestli se vylil, ale odmítače očkování mám za sobce taky. Jestli to mají z blbosti, nebo z domnělé výlučnosti, je jedno,“ dodal režisér.

    Není tomu dlouho, co Hřebejk o neočkovaných lidech veřejně prohlásil, že „jejich odvaha neočkovat se je stejná, jako je odvaha si nečistit zuby“.

    „Myslím, že jde o (možná neuvědomované) sobectví a arogantní blbost. Nikomu jeho rozhodnutí neberu! Ale tohle si o tom myslím,“ uvedl nedávno Hřebejk.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 14:22 středa 23. února 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      225
    • Super
      42
    • Haha
      16
    • Tvl
      10
    • Cože
      5
    • Sladký
      4
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...