Hřebejk účtuje: Lesba Navrátilová a tlustý Mišík? Výkvět národa! Gay od Zemana mi nevadí

Není tajemstvím, že režisér Jan Hřebejk (53) používá sociální sítě zejména k tomu, aby tam dal průchod svým emocím. Většinou se známý filmař pouští do svých „oblíbených“ politiků, sem tam se ale vyjádří také ke kolegům ze showbyznysu. Tentokrát Hřebejk zmínil například zpěváka Vladimíra Mišíka (74), jehož označil za „starého a tlustého“, ale zároveň ho nazval „výkvětem národa“. Řeč přišla i na „lesbu Navrátilovou“ či „gaye od Zemana“!

Twitterový účet českého režiséra Jana Hřebejka je v poslední době místem, kde panuje velmi nevraživá atmosféra. 

Filmař si na sociální síti rád vyřizuje účty například s ministrem vnitra Janem Hamáčkem, jehož nedávno označil za „idiota“, či prezidentem Milošem Zemanem

Hlavě státu Hřebejk sice velmi často a rád vyčítá vulgarity během rozhovorů, nedávno ho ale ve svém tweetu urážel jako opilec ze čtvrté cenové.

„Se Zemanem jsem se potkal jen jednou, na diskuzi v Národním divadle u Tomáše Sedláčka na téma ‚Humor v politice‘. Smrděl chlastem, říkal dementní blbosti a strhl Kláru Samkovou k soutěži, kdo je větší rasista,“ napsal Hřebejk.

„Smradlavý, nechutný a prolhaný pí.us, o kterého bych si neopřel kolo. Pojďme dál,“ dodal režisér, jehož příspěvek měl na sociální síti obrovský ohlas.

„Ale nemluvíme o královně Alžbětě, že ano,“ hájil poté svůj výrok o Zemanovi Hřebejk.

Lesba Navrátilová a tlustý Mišík jsou výkvět národa

I když se Hřebejk do Zemana pouští pravidelně, filmaři se vůbec nelíbí, když si někdo utahuje ze zdravotních problémů českého prezidenta nebo ze sexuální orientace některého z jeho zaměstnanců.

„Že je někdo na vozíku, starý a tlustý anebo gay, mi opravdu na lidech z okruhu prezidenta republiky nevadí, naopak mi vadí, když se to zdůrazňuje,“ tvrdí režisér legendárních Pelíšků.

Aby Hřebejk dokázal, že mu zdravotně hendikepovaní lidé či gayové a lesby naopak nedělají žádné problémy, rozhodl se uvést pár známých Čechů jako správné příklady.

„Neuropatii měl třeba Miloš Forman, starý a tlustý je Vláďa Mišík, Martina Navrátilová je lesba... Naprostý výkvět národa,“ myslí si Hřebejk.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:11 úterý 21. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 212
  • 15
  • 12
  • 8
  • 2
  • 2