Zeman je smradlavý pí*us, rozjel se režisér Hřebejk! A přišla sprcha od čtenářů

Režisér Jan Hřebejk (53) velmi rád kritizuje prezidenta Miloše Zemana (76) za jeho vulgarity či nevhodné chování během rozhovorů. Když má ale filmař možnost, do hlavy státu se zostra pustí a využije k tomu slovník opilce ze čtvrté cenové! „Smrděl chlastem, říkal dementní blbosti,“ zavzpomínal na několik let staré setkání se Zemanem známý filmař. A padla i horší slova!

Není tomu dlouho, co se filmový režisér Jan Hřebejk na Twitteru ostře pustil do ministra vnitra Jana Hamáčka, jehož nazval idiotem. Mnohem hůře ale dopadl prezident Miloš Zeman, který je už dlouhé roky častým terčem kritiky Jana Hřebejka.

Filmař před pár dny na sociální síti zavzpomínal na setkání se současným českým prezidentem, které se uskutečnilo před lety v Národním divadle. 

Hřebejk si při té příležitosti neodpustil ve svém tweetu několik vulgárních urážek směrem k Zemanovi.

„Se Zemanem jsem se potkal jen jednou, na diskuzi v Národním divadle u Tomáše Sedláčka na téma ‚Humor v politice‘. Smrděl chlastem, říkal dementní blbosti a strhl Kláru Samkovou k soutěži, kdo je větší rasista,“ napsal Hřebejk.

„Smradlavý, nechutný a prolhaný píčus, o kterého bych si neopřel kolo. Pojďme dál,“ dodal režisér, jehož příspěvek měl na sociální síti obrovský ohlas.

Někteří Hřebejkovi fanoušci filmařovi připomněli, že on sám prezidenta Zemana kritizuje za vulgarismy a jeho příspěvek byl nevhodný.

„Laťka tohoto tweetu je posazená fakt nízko,“ napsal Hřebejkovi jeden z diskutérů.

Režisér legendárních Pelíšků uznal, že to tentokrát přehnal. „Ale nemluvíme o královně Alžbětě, že ano,“ hájil svůj výrok o Zemanovi Hřebejk.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:42 čtvrtek 26. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 523
  • 167
  • 21
  • 15
  • 8
  • 8