Luxusní dovolená se změnila v horor: Krvavá prostěradla a všudypřítomný hmyz!

Britka Michaela Travisová (38) podle svých slov utratila 9 tisíc liber (přes 250 tisíc korun) za luxusní dovolenou pro celou rodinu na Jamajce. Pobyt v pětihvězdičkovém hotelu se ale změnil v noční můru. Všudypřítomný hmyz a špína nebyly to nejhorší, co v resortu rodina zažila.

Michaela letěla na Jamajku se svým manželem Ryanem a pěti dcerami. Doprovodili je také její rodiče. Resort byl prý od začátku velice hlučný a připomínal spíše staveniště.

Britka se serveru Mail Online svěřila, že její dospívající dceři někdo u bazénu navíc nabízel drogy.

„Jeli jsme do pětihvězdičkového hotelu. Šlo o naši první společnou dovolenou. S manželem jsme se nedávno vzali. Mysleli jsme, že zažijeme absolutní luxus, ale nebylo tomu tak. Ve skutečnosti to byl čtyřhvězdičkový hotel, který vypadal spíše jako tříhvězdičkový,“ popsala nespokojená Britka a přidala také několik fotek jako důkaz.

Hmyz byl všude.

Na snímcích je vidět hmyz na podlaze nebo také zakrvácené prostěradlo, které na rodinu čekalo v pokoji.

Na povlečení byla krev.

V blízkosti bazénu po dobu pobytu probíhala hlasitá výstavba, která rodinu extrémně rušila. Dětský bazén byl nečekaně mimo provoz. 

Dovolenou navíc rodině ničili opilí turisté, kteří se prý v resortu chovali jako zvěř. V katalogu se přitom psalo, že je hotel ideální pro rodiny s dětmi. Malý akvapark, který se v resortu nacházel, byl oblepen žlutou páskou podobné té, kterou policisté ohraničují místo činu.

Takto vypadal akvapark pro děti.

„Akvapark byl opraven, ale až poté, co jsme si stěžovali. Výstražná páska tam ale zůstala,“ pokračovala Michaela.

Hotel se za zpackanou dovolenou britské rodině omluvil a slíbil, že jim nepříjemnou zkušenost vynahradí.

To ale asi jen tak nepůjde. „Byla to moje poslední dovolená s nejstarší dcerou,“ postěžovala si Michaela, která počítá s tím, že její brzy už dospělá dcera bude jezdit k moři spíše se svými přáteli.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 1:05 sobota 30. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 31
  • 25
  • 22
  • 22
  • 20