Ty stará k****, drž p***, ty demente: Takhle s lidmi mluví pirátský radní Prahy 12

Vskutku netradiční a v mnoha ohledech kontroverzní předvolební kampaň spustil představitel Pirátů, radní Prahy 12 Jakub Horák, který mimo jiné předsedá dopravní komisi. Své oponenty na sociálních sítích častuje velmi nevybíravými slovy, není nouze ani o výhrůžky a zastrašování.

„Jenom se zeptám, tohle je nový komunikační styl Pirátů Prahy 12? Takhle vedete volební kampaň? Jsem poněkud zděšen, že tohle sedí na radnici. Ten člověk za Piráty předsedá dopravní komisi. Může se nám k tomu pan starosta Jan Adamec vyjádřit?“ ptá se v souvislosti s výroky a vystupováním pirátského radního Prahy 12, který předsedá dopravní komisi, politik Jan Čížek (SPD).

Není sám, kdo je svéráznou předvolební kampaní zděšený. Na facebookových stránkách „Modřany, Praha 12 necenzurovaná“ by Horák moc příznivců nenašel.

Pirát Jakub Horák se prezentuje velmi zvláštním způsobem. Předvolební kampaň postavil na vulgarismech a chování řeznického psa.

„Je to boreček na Facebooku a ve skutečnosti posera. Je jedno, koho se bojí, ale dost riskuje. Nikdy nemůže vědět, koho a jak moc urazí a kdo si s nim bude chtít pohovořit z očí do očí,“ podotkl jeden z diskutujících, jenž Horáka evidentně zná coby „instantního“ hrdinu, který má ramena jenom ve virtuálním světě.

„To je přesně ten typ, co když toho člověka pak fakt potká, čumí do země a dělá, že neexistuje…,“ přisadil si další.

Pirát Jakub Horák se snaží tvářit jako děsně cool týpek.

„Vy se angažujete pro Piráty? Myslím, že by se od vás měli držet dál! Nebo takto jednají všichni představitelé strany Pirátů? Hnus!“ rozčílil se na adresu výroků představitele Pirátů Karel Kánský.

Jeho příspěvek Jakub Horák, jenž kromě radnice stíhá ještě rozjíždět byznys s konopnými produkty, „překvapivě“ nechal bez odpovědi, takový je to hrdina! 

Předseda Pirátů Ivan Bartoš samozřejmě nemůže zodpovídat za výroky všech členů své strany, vzhledem k tomu, že se radní Prahy 12 takto prezentuje na profilu, který k Pirátům odkazuje, by ale možná nebylo od věci mu připomenout, jak má vypadat komunikace s voliči a politickými oponenty.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:02 neděle 9. října 2022. Anketa je uzavřena.

  • 249
  • 34
  • 30
  • 21
  • 16
  • 13