Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Už v sobě mám jeden cristal, teď jdu na další! Rittig oslavuje osvobozující verdikt

    Od soudu odešel jako vítěz. Dlouhých sedm let bojoval lobbista Ivo Rittig spolu s dalšími sedmnácti obviněnými za svou nevinu v kauze tunelování pražského dopravního podniku a právě dnes se dočkal osvobozujícího, i když zatím nepravomocného verdiktu. A tak jsou nyní na programu oslavy. Ve chvíli, kdy jsme mu s dotazem na jejich průběh zavolali, už Rittig bouchal druhou lahev luxusního šampaňského Cristal. „No, dneska to bude masakr,“ řekl se smíchem.

    Sedm let čelil obvinění z toho, že skrze firmu v Karibiku vyváděl z pražského dopravního podniku peníze. Teď se ale Ivo Rittig – stejně jako šestnáct dalších obviněných – dočkal zprošťujícího rozsudku, dle soudu jeho jednání nebylo v rozporu se zákonem.

    Sice jde zatím o nepravomocný verdikt, pro známého boháče je ale i tak důvodem k oslavám.

    Jak Expres.cz zjistil, ty budou velmi bujaré. Vlastně už jsou, když jsme Rittigovi před polednem zavolali, telefon zvedl v mimořádně veselé náladě. „No, dneska to bude masakr,“ prohlásil.

    První luxusní šampaňské už stihl bouchnout společně s manželkou Lenkou, a to u svého soukromého baru, který společně se salonkem s dýdžejským pultem a díky propojení s rozlehlou garáží tvoří jeden velký klub.

    „V první řadě teď slavím se svou paní, protože to je moje jednička. Takže teď jsem tady vypil jeden cristal (šampaňské, jehož základní cena se pohybuje mezi pěti a šesti tisíci korunami, záleží ale na ročníku) v našem klubu. Pouštíme si Madonnu a teď bude druhý cristal. Moje první privátní oslava zkrátka musí patřit mojí paní,“ popsal nám muž, který – soudě dle sociálních sítí – věnuje právě manželce i svým dětem veškerou péči.

    Ivo Rittig s manželkou Lenkou

    „Pak jdeme večer do Prahy, to je jasný, a to tam klidně napište, že to bude masakr,“ sdělil rozesmátý Rittig na dotaz, jak budou oslavy pokračovat.

    Rittig začal slavit už dopoledne.

    Kde se večírek na oslavu zprošťujícího verdiktu uskuteční, to nejprve český boháč angažující se hlavně v bojových sportech nejprve prozradit nechtěl. Pak se ale rozmluvil.

    „To byste chtěl vědět (smích). Půjdeme na ten kříž nebo trojúhelník, jak je dole u Dlouhé, tam jsou bary, tak do některého z nich asi zavítáme. To bude s kamarády. Ale nebude to nic mimořádného, bude to hlavně pro držáky. Jenom pro věrné,“ prozradil Rittig.

    Oslava ovšem velmi pravděpodobně proběhne bez přítele, k němuž má v poslední době velmi blízko. Tím je MMA bijec Karlos Vémola, jedna z aktuálně největších českých sportovních hvězd.

    „Karlos podle mě dneska bohužel odletěl do Anglie. On tam má spoustu pracovních povinností. Ještě si to ale musím prověřit,“ naznačil Ivo Rittig, že jinak by pozvánka bouřlivákovi, který si nechává říkat Terminátor, určitě dorazila.

    Spokojený Ivo Rittig

    A jak hodlá konec soudních tahanic slavit dlouhodobě?

    Na další z královských dovolených, kde by si konečně užil klidu po několikaleté soudní tahanici, zatím nemá Rittig pomyšlení. Aktuálně ho čeká několik dalších galavečerů MMA organizace Oktagon, kde se podle mnoha spekulací majetnicky angažuje, což ale sám zarytě popírá.

    „Dovolená ještě nebude, teď je klid zbraní. Teď budou nějaké ty boxy, na první výlet jedeme do Bratislavy na Oktagon a příští týden se jdu podívat na Krause s Krčmářem do Podvinného mlýna. Krčmář je můj favorit,“ uzavřel.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:26 sobota 14. září 2019. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      128
    • Super
      34
    • Tvl
      32
    • Haha
      25
    • Cože
      20
    • Sladký
      20