První dáma Ivana Zemanová: Skromná oslava narozenin v Lánech! Co od prezidenta dostala?

Velká rodinná oslava v období pandemie koronaviru nepřicházela v úvahu, tak se první dáma Ivana Zemanová (55) musela spokojit s menším soukromým dýchánkem na zámku v Lánech. Její manžel, prezident České republiky Miloš Zeman (75), jí poblahopřál před celým národem a v soukromí jí také dal několik dárků. Jak skromná oslava probíhala a co vše Ivana dostala?

„Ivanko, všechno nejlepší k narozeninám! Jsem moc rád, že jsme spolu,“ stojí na oficiálním Facebooku prezidenta České republiky Miloše Zemana. 

Na sociální síti se objevily také dvě fotografie ze středy, kdy hlava státu své ženě gratulovala k 55. narozeninám. 

Na jednom ze snímků svou manželku Miloš Zeman něžně objímá, na druhém je Ivana Zemanová s okouzlující kyticí.

„Kytici připravily hradní floristky. Jsou to kaly, šeříky a gerbery. Právě bílé kaly jsou oblíbenou květinou paní Zemanové. Má je moc ráda,“ řekl nám náš zdroj z Hradu, jenž nám také prozradil detaily tohoto soukromého dýchánku.

Ivana Zemanová dostala od pana prezidenta své oblíbené květiny.

„Nebyla to úplně oslava. Byla tam jen paní Zemanová a pan prezident. Dali si spolu čaj a dortík a povídali si. Od pana prezidenta dostala kromě kytice ještě pěknou knihu. Ostatní jí přáli mimo,“ informoval nás člověk, který má k prezidentovi blízko.

Pan prezident své ženě poblahopřál v Lánech.

Prezident se s první dámou vídá dva dny v týdnu, chodí spolu na procházky

Prezident Miloš Zeman v současné době svou manželku příliš často nevídá. Důvodem je jednak pandemie koronaviru, jednak fakt, že hlava státu je prý v současné době zahalena prací.

„Nejkrásnějším dárkem bylo právě osobní setkání po době odloučení způsobené pandemií koronaviru. Osobní věcný dárek byl předán, ale nebudu prozrazovat, třeba tak časem učiní pan prezident,“ vzkázal Expresu hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

„Paní Zemanová jezdí za manželem do Lán tak jednou až dvakrát týdně. Pan prezident teď dost pracuje, neustále něco čte. Když toho má opravu hodně, Ivana ho nechá pracovat a je v Lumbeho vile. Když má volnější režim, jede za ním do Lán,“ svěřil se náš zdroj, podle něhož spolu manželé Zemanovi chodí na procházky do tamního parku.

„Chození mu dělá dobře,“ uzavřel zdroj Expresu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:27 pátek 28. srpna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 127
  • 121
  • 34
  • 34
  • 30
  • 30