Snajperka Ivana! Zemanová v kostýmku trénovala s odstřelovači, třikrát trefila cíl

Zatímco její muž se v Izraeli věnoval hlavně pracovním povinnostem, na první dámu Ivanu Zemanovou čekal o poznání pestřejší program. Jeho součástí byla i návštěva výcvikového střediska odstřelovačů izraelské vojenské bojové jednotky Adam. A Zemanová při ní ukázala, že i přes svoje diplomatické postavení není jen obyčejnou křehkou dámičkou! Naopak, přímo ve svém zeleném kostýmku vzala do ruky pušku, zalehla jako pravý snajpr a hned třikrát trefila cíl!

Prezident Miloš Zeman se po boku manželky Ivany vydal na několikadenní návštěvu Izraele, která skončila dnešním dnem. A oba měli velmi nabitý program.

Zemana čekalo setkání s prezidentem Reuvenem Rivlinem či premiérem Benjaminem Netanjahuem, projev v izraelském parlamentu Kneset a otevírání Českého domu. A zatímco se věnoval v první řadě politickým záležitostem, první dáma měla program poněkud pestřejší.

Kromě setkání se spisovatelkou Evou Erbenovou či návštěvy Jeruzaléma to byla i exkurze do výcvikového střediska odstřelovačů izraelské vojenské bojové jednotky Adam. Tu na svém Facebooku zdokumentoval Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček.

Ivana Zemanová nasadila růžová sluchátka a na střelnici si počínala jako zkušený snajpr!

„Paní Ivana Zemanová dnes navštívila výcvikové středisko odstřelovačů izraelské vojenské bojové jednotky Adam. Zúčastnila se praktické ukázky činnosti této bojové jednotky,“ napsal.

Takto první dáma řádila ve výcvikovém středisku odstřelovačů izraelské vojenské bojové jednotky Adam.

Zemanová se s tím ani trochu nemazlila! Vzala pušku, rovnou ve svém zeleném kostýmku zalehla jako zkušený snajpr a začala střílet. A jak se ukázalo, na zacházení s těžkými zbraněmi má talent – hned ve třech případech trefila na dlouhou vzdálenost cíl a jednou mířila jen těsně mimo! 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:46 čtvrtek 28. března 2019. Anketa je uzavřena.

  • 112
  • 16
  • 15
  • 14
  • 12
  • 11