Prasklý implantát a konec v Trikolóře: Marný boj o voliče, říká krásná spoluzakladatelka

Koncem ledna nastalo v Trikolóře zemětřesení a Ivana Kerlesová byla jednou z osobností, které daly hnutí sbohem. Přitom v minulosti stála u jeho zrodu, pak nastavovala tvář jako mluvčí a ve volbách dokonce vedla kandidátku pro Jihočeský kraj. Rezignaci Václava Klause mladšího ovšem Kerlesová za impuls k návratu nepovažuje. „Do předem prohraného boje se dobrovolně nepouštím,“ řekla Expresu půvabná podnikatelka, která teď má více starostí se zdravím. Praskl jí totiž prsní implantát.

Ivana Kerlesová byla jedním z členů hnutí Trikolóra, které mělo namíchnout Klausovo zasahování do programu i kandidátek bez diskuze se spolustraníky.

Jako příklad v lednu po odchodu z hnutí uvedla, že se teprve až z médií dozvěděla o záměru usilovat každé čtyři roky o referendum k setrvání Česka v Evropské unii. 

Několik členů Trikolóry včetně Kerlesové také před odchodem podepsalo otevřený dopis, v němž se zmiňují o „nedemokratické a autokratické cestě“, kterou se hnutí vydalo.

Čtvrt roku poté krásná spoluzakladatelka Trikolóry svého kroku nelituje.

„Dění v Trikolóře pozoruji už zpovzdálí, měsíc po odeslání otevřeného dopisu jsem vystoupila. Nikdo z vedení se neobtěžoval reagovat, tak jsem dospěla k názoru, že se přístup nezmění a povede to k úpadku. Václav Klaus mladší své šance podle mě zhodnotil obdobně, proto to vzdal,“ řekla Expresu Kerlesová.

Takhle Trikolóra představovala svůj program. Ivana Kerlesová je vpravo.

Ani odchod šéfa hnutí bývalou kandidátku na jihočeskou hejtmanku nepřiměl, aby zvážila politický návrat. 

„Návrat neplánuji, protože do předem prohraného boje se dobrovolně nepouštím. Prohraného proto, že stále chybí téma k oslovení voličů a chybí kvalitní lidé, kteří postupně odešli,“ říká půvabná podnikatelka, která se teď věnuje svojí PR agentuře Komunik.

Voliče podle ní Trikolóře před říjnovými volbami „vyfouknou“ jiní. 

„Jak to sleduji, přijde mi, že mnohem větší tah na branku bude mít Volný. No a SPD uspěje tím více, čím více voličů se odkloní od Trikolóry. A bohužel, zvítězí Piráti,“ míní Kerlesová.

Prasklý implantát, byla jsem na operaci!

Mnohem více než politické dění každopádně Kerlesovou trápí zdravotní problémy. Už od prosince má starosti s implantátem v levém prsu.

„Má role pejskaře nabrala počátkem loňského prosince nečekaný směr. Hrátky s Cézarem, který váží už několik desítek kil, vedly ke zranění a prasknutí implantátu v mém levém prsu. To způsobilo vznik tzv. kapsule a otok,“ popsala svoje zdravotní patálie na Instagramu.

S kůží na trh v období hojení
Kdo mě zná, ví, že zásadně nezveřejňuji zdravotní statusy. Tentokrát udělám výjimku, protože půjde zároveň o poděkování. Tak tedy: má role „pejskaře“ nabrala počátkem loňského prosince nečekaný směr. Hrátky s Cézarem, který váží už několik desítek kil, vedly ke zranění a prasknutí implantátu v mém levém prsu. To způsobilo vznik tzv. kapsule a otok. Od prosince do března jsem absolvovala několik punkcí (odsávání nadbytečné tekutiny z prsu), doprovázených požíváním antibiotik. V březnu přišla na řadu výměna implantátů.
Chtěla bych tu vyzdvihnout profesionalitu plastického chirurga Vladimíra Maříka (působí jako předseda Společnosti estetické chirurgie, primář v českobudějovické nemocnici, lékař v RRC Clinic v Hluboké nad Vltavou a v Institutu lékařské kosmetiky v Č. Budějovicích), který mě léčil a následně i operoval, a obětavost ředitele písecké nemocnice Jiřího Holana, díky němuž jsem strávila Silvestr i Nový rok bez zánětu prsu.
Služby RRC Clinic, kde mě operovali, byly perfektní. MUDr. Mařík použil implantáty Polytech Replicon 550 ml. s šetrným povrchem. Pooperační péči zajistil další skvělý chirurg Pavel Kurial.
Období hojení potrvá ještě pár týdnů. Stejně tak i čas strávený v této perfektně funkční stahovací pooperační podprsence Lipoelastic. Výsledek práce jihočeských lékařů ale vidím už nyní a chválím. Velmi chválím... A děkuji!
#polytech #polytechreplicon #plasticsurgery #esthetician #lipoelastic #woman #czech #augumentation #prsa #implantat #zena #kerleska #zvetseniprsou #pullitr #jiznicechy #hluboka #budejce #silikony #pivnivelikost #vetsialepsi #kompresnipodprsenka #estetika

11. dubna 2021 v 19:41, příspěvek archivován: 12. dubna 2021 v 15:39

„Od prosince do března jsem absolvovala několik punkcí (odsávání nadbytečné tekutiny z prsu), doprovázených požíváním antibiotik. V březnu přišla na řadu výměna implantátů,“ dodala Kerlesová, která je sice prý nadále rekonvalescent, ale to nejtěžší už je za ní.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:19 úterý 10. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 109
  • 35
  • 14
  • 11
  • 8
  • 6