Zdeňku K. (†41) ubodal na Sardinii expřítel: Vraždě přihlížely i její dvě děti!

Bývalý partner zabil ve městě Sorso na italském ostrově Sardinie jednačtyřicetiletou Zdeňku K. z Česka. Útoku přihlížely i dvě ženiny děti, informoval list Corriere della Sera. Pachatele italští policisté nedlouho po činu zadrželi po divokém pronásledování, do kterého zapojili i vrtulník.

Pětačtyřicetiletý Ital Francesco F. se s Češkou Zdeňkou K. v sobotu večer pohádal před barem v městečku Sorso severně od hlavního města Sardinie Sassari. 

Hádce přihlížely i dvě ženiny dcery, podle Corriere della Sera jedenáctiletá dvojčata. Muž následně vytáhl nůž a Češku několikrát bodl.

Podle italských médií není další vývoj událostí zcela jasný, muž však podle všeho umírající ženu i její děti odtáhl pryč. 

Policie, kterou lidé z baru zavolali, Češku našla až o půl hodiny později v domě v obci Ossi jižně od Sassari. Tam měl bydlet mužův známý, který však nebyl doma. Přivolaní lékaři už ženě nepomohli.

Itala, jenž Zdeňku K. zabil, dostihli policisté v noci na neděli na parkovišti supermarketu v Sassari. Spolu s ním byly i obě dcery zabité Češky, které naštěstí neutrpěly žádná zranění. 

Muž měl kvůli dřívějšímu násilí soudně zakázáno se s ženou stýkat.

Vražda otřásla celým ostrovem, na sociálních sítích nyní lidé vyjadřují soustrast pozůstalým zavražděné ženy, zejména pak nezletilým dcerám.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:31 pondělí 15. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 54
  • 52
  • 50
  • 47
  • 45
  • 42