Snědý muž se ukájel při mši svaté! Italka to nerozdýchala a došlo i k násilí

Devětadvacetiletý Afričan se sice narodil v Keni, ale měl štěstí, podařilo se mu získat italské občanství a dnes je z něho nový Evropan. Bohužel zřejmě jen v osobních dokumentech. To, že do civilizované společnosti nepatří ani náhodou, dokázal při své návštěvě bohoslužby v italském městě Thiene.

Rodák z černého kontinentu Salesa Casali měl asi chuť na sex, ale jen bůh ví, proč zašel do chrámu, kde kněz právě sloužil mši svatou.

Do katedrály vstoupila o půl osmé i třiadvacetiletá půvabná žena, která Salesu zaujala natolik, že začal divoce masturbovat.

Když si toho pobouřená Italka všimla, neváhala ani chvíli a zavolala linku 113, tedy tamní policii. Onanujícího člověka v kostele, a ještě za přítomnosti modlících se obyvatel města, to ještě nikdy neviděla. Jenže ani zásah policie proti nadrženému exotovi neproběhl hladce.

Salesa Casali po chrámové autoerotice napadl policistu.

Po příjezdu policie Casali popřel, že by činil jakékoliv nepřístojnosti, a oznamovatelku označil za lhářku. A to přesto, že v době zásahu policejní hlídky měl neukojený potížista stále rozepnutý zip u kalhot.

Také během převozu na policejní stanici bývalý migrant kopal do dveřního skla a chtěl se dostat k volantu. Vše vyvrcholilo po příjezdu na ústřední policejní ředitelství, kdy muž napadl strážníka a dvakrát ho udeřil do obličeje.

Nyní je výtečník obviněn z kladení odporu, napadení veřejného činitele a obscénního chování na veřejnosti.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:45 sobota 11. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 69
  • 31
  • 23
  • 19
  • 13
  • 8