Jde to bez kouře! IQOS přichází s novinkou VEEV a Češi jsou první, kdo ji vyzkouší

Společnost Philip Morris si vytyčila cíl v podobě budoucnosti bez cigaretového kouře a postupně se stala tahounem na trhu bezdýmných alternativ. Před třemi lety přišla se zařízením na zahřívání tabáku IQOS a to je natolik úspěšné, že ho teď doplní novinka IQOS VEEV. Prvním evropským a druhým světovým trhem, na který VEEV zamířil, je ten český!

IQOS VEEV je moderní elektronická cigareta, která produkuje o 95 procent méně škodlivých látek než cigareta klasická. Za pomoci inteligentní technologie odpařuje nikotin obsahující e-kapalinu a uživatel tak vdechuje pouze aerosol s nikotinem, nikoliv kouř a dehet.

VEEV má spoustu výhod, třeba unikátní technologii Mesh, která zabraňuje přehřívání e-kapaliny a spálené chuti. Chytré digitální ovladače kontrolují hladinu e-kapaliny a v případě, že příliš klesne, zařízení vypnou.

IQOS VEEV je nejnovější kapslová elektronická cigareta od společnosti Philip Morris.

Prostřednictvím mobilní aplikace, přes niž je možné VEEV ovládat, si také lze nastavit velikost oblaku aerosolu, druh vibrací nebo přístroj uzamknout.

Do IQOS VEEV se vkládají náplně přímo od výrobce, na trhu je sedm druhů. Jde o tzv. uzavřený systém, náplně tedy nelze nijak upravovat.

„Uvedení IQOS VEEV na český trh představuje další významný milník na naší cestě k vytvoření budoucnosti bez cigaretového kouře. Rozšiřuje řadu našich produktů, které díky investicím do vědy a výzkumu vyvíjíme tak, abychom dospělým kuřákům, kteří by jinak pokračovali v kouření cigaret, umožnili zvolit méně rizikovou alternativu. Našim zákazníkům velmi pečlivě nasloucháme a víme, že jedna varianta bezdýmného produktu nedokáže uspokojit potřeby všech, proto přicházíme s řešením také v segmentu vapingu,“ říká Andrea Gontkovičová, generální ředitelka Philip Morris ČR, a. s.

IQOS VEEV je nejnovější kapslová elektronická cigareta od společnosti Philip Morris.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:40 pátek 3. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 3
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0