Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Přinášíme vám budoucnost! Iqos představil nový výrobek Iluma, žádné čištění a žádná zlomená čepel

    Iqos Iluma | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

    Společnost Philip Morris International Inc. oznámila v Česku uvedení novinky v řadě bezdýmných zařízení Iqos Iluma. Firma se po třiceti letech úspěšného fungování u nás stala například Top zaměstnavatelem nebo dosáhla ocenění za rovnost platů mezi muži a ženami. Při příležitosti tohoto významného výročí byl na trh uvedena Iqos Iluma, bezdýmné zařízení fungující na revoluční technologii indukčního ohřevu, která nepoužívá čepel a nevyžaduje žádné čištění.

    Nový výrobek je navržen pro dospělého uživatele tak, abyste s ní měli co nejméně práce a zároveň si ještě víc vám poskytl větší zážitek při užívání. Generální ředitelka Philip Morris ČR Andrea Gontkovičová se na představení nového zařízení na pražských Vinohradech pochlubila právě tím, že společnost slaví třicet let vstupu na český trh a více jak 20 milionů dospělých uživatelů přešlo za tu dobu již celosvětově na bezdýmné výrobky.

    Nová generace výrobku, která byla na tiskové konferenci představena, je také postavena na zpětné vazbě uživatelů bezdýmných produktů, kteří na této novince ocení hlavě absenci čištění.

    Iqos Iluma

    Právě předchozí Iqos zařízení bylo nutné manuálně vyčistit. To zde odpadá a s tím i některé nehody, kdy se při čištění při použití přílišné síly mohla zlomit čepel.

    „Věřím, že uživatelé ocení zásadní inovace, které nový přístroj přináší. Zejména pak absenci nahřívací čepele, díky které nezůstávají v zařízení zbytky tabáku a odpadá tak potřeba jej čistit. Naší ambicí zůstává, aby všichni dospělí čeští kuřáci, kteří by jinak pokračovali v kouření klasických cigaret, přešli co nejdříve na lepší alternativy a přestali kouřit ve prospěch svého vlastního zdraví i zdraví svého okolí. Nový Iqos Iluma je tím, co je k tomuto správnému kroku dokáže přesvědčit,“ řekla Andrea Gontkovičová, ředitelka společnosti.

    Další inovací je, že při zapnutí je nový přístroj s vloženou náplní méně cítit ve srovnání s předchozími generacemi. Pro Iqos Iluma jsou určeny výhradně nové náplně Terea a nelze je použít pro ostatní přístroje zařízení, jejich cena zůstává stejná jako u dosavadních náplní Heets.

    Ahoj, kroužky!

    Nový přístroj navíc nabízí mnohem víc variant pro vlastní vyjádření, barevná pouzdra jsou k dostání v mnoha variantách a jedním z hlavních motivů nového zařízení se staly i vrchní kroužky, čili si nový Iqos Iluma můžete „poskládat“ podle sebe či měnit jeho vzhled dle nálady. Nová řada nabízí v České republice tři druhy zařízení: Iqos Iluma Prime, Iqos Iluma a Iqos Iluma One.

    „Naším cílem je svět bez cigaretového kouře, kde jsou běžné cigarety nahrazeny bezdýmnými alternativami, tedy lepší volbou než pokračování v kouření,“ řekl v prezentaci generální ředitel PMI Jacek Olczak.

    Iqos Iluma
    Iqos Iluma

    „Na trh jsme uvedli již několik generací našeho systému na nahřívání tabáku Iqos. Naše portfolio bezdýmných výrobků neustále rozšiřujeme, abychom nabízeli vylepšená, vědecky podložená řešení, využívající technologického pokroku a zpětné vazby od spotřebitelů zaměřené na slabé stránky. Uvedení našeho dosud nejinovativnějšího zařízení Iqos Iluma dává dospělým kuřákům další možnost lepší volby a představuje důležitý skok vpřed v našem úsilí zajistit budoucnost bez kouře,“ dodal.

    Uživatelé také byli seznámeni s chytrými gesty, kterými se nový přístroj může pyšnit, a která jsou možná upravit v aplikaci. Používat je můžete v situacích jako například když je příliš ostré světlo, je špatně vidět svítící dioda, abyste se mohli podívat, kolik vám zbývá do spotřebování náplně. I na toto výrobci mysleli a stačí jen prsty poklepat na nahřívač a vibrace vám oznámí, kolik vám ještě zbývá do spotřebování náplně, přístroj se navíc také automaticky zapíná. Zařízení také detekuje vložení tabákové náplně do nahřívače a automaticky zařízení spustí.

    Iqos Iluma
    Iqos Iluma

    Tato bezdýmná zařízení bez nahřívací čepele nabízejí čistější způsob ohřevu přímo ze středu tabákové náplně, aniž by docházelo k jejímu spalování. Tím je zajištěn konzistentnější zážitek beze zbytků tabáku a bez nutnosti čištění zařízení. Samozřejmostí je, že nedochází k hoření a tvorbě kouře, protože zařízení produkuje pouze aerosol.

    Novinka je k dostání ve třech variacích od prémiové Iluma Prime až po zařízení „vše v jednom“ Iluma One. Každý dospělý uživatel si tedy vybere podle svého stylu a příležitosti.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 10:57 pátek 17. března 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      36
    • Super
      12
    • Sladký
      8
    • Haha
      5
    • Tvl
      5
    • Cože
      4