Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    iDNES Premium lepší než dřív: Nabídne novou čtečku, více obsahu i zábavy

    iDNES Premium | foto: iDNES Premium

    Prémiový klub portálu iDNES.cz se vstupem do čtvrtého roku své existence rozšiřuje nabídku služeb. Pro předplatitele, kterých nasbíral už přes sto tisíc, chystá nové projekty, rozšíření obsahu i výrazný nárůst benefitů. Řádově se zvedne nabídka přednostních nákupů vstupenek, více bude i filmů a elektronických verzí časopisů.

    Projekt iDNES Premium, který nedávno oslavil třetí narozeniny, otevírá hned tři brány k článkům. Čtenářům se po zaplacení jediného předplatného odemkne přístup k článkům nejen na iDNES.cz, ale také na portálech Lidovky.cz a Expres.cz. V tuto chvíli jde už o bezmála 30 tisíc článků se zlatým logem iDNES Premium.

    iDNES Premium

    Co bylo dál? Pokračování úspěšných článků

    Napadlo vás někdy po dočtení článku, jak se rozebírané téma vyvine dál? Jak dopadne znepokojivá prognóza, co se stane s hrdiny příběhu, jak budou zpovídané osoby vnímat překotné dění v dnešním světě...?

    Právě tyto otázky přivedly redaktory znovu k tématům jejich nejúspěšnějších prémiových článků. Cyklus „Co bylo dál?“ na iDNES Premium startuje rozhovorem s klimatologem Václavem Cílkem, jehož interview před dvěma lety mělo obrovský ohlas.

    Online čtečka Širší nabídka, trojnásobný limit

    Tituly ve čtečce

    MF DNES
    Lidové noviny
    Téma
    Žena a život
    Claudia
    Chvilka pro tebe
    Můj svět
    Tina
    5plus2
    Čas na lásku
    Chvilka napětí
    Krimi příběhy
    Metro
    Napsáno životem
    Pestrý svět
    Pravdivé příběhy
    Rytmus života
    Rytmus života pro ženy
    TV Max
    Vaříme krok za krokem

    Velkou oblibu si mezi předplatiteli získala elektronická čtečka tištěných novin a časopisů, k níž měli díky členství v iDNES Premium volný přístup.

    Možnost virtuálně listovat uceleným vydáním titulů jako MF DNES, Lidové noviny, Téma, Chvilka pro tebe, Žena a život či Rytmus života je pro mnohé příjemnou alternativou k brouzdání bezbřehým internetem.

    Dnešním dnem se nabídka rozrůstá o 12 časopisů, čímž bude mít každý předplatitel k dispozici už rovné dvě desítky titulů!

    Dosud bylo možné si na měsíc zvolit jeden titul, nově bude mít každý abonent přístup ke třem značkám.

    Po měsíci lze volbu změnit a zkusit zase tři jiné tituly.

    Vstupenky Stovky akcí za rok, nabídky v mailu

    Vedle četby nabízí iDNES Premium už od svého vzniku také divácké zážitky. V přednostním předprodeji umožňuje nákup vstupenek na ty největší akce dříve, než jdou do veřejného prodeje. Takhle si lze pojistit vstupenky na akce, které bývají rychle vyprodané (jako byl třeba koncert Imagine Dragons), nebo si prostě vybrat ta nejlepší místa v hledišti.

    iDNES Premium

    Počet přednostních nákupů se díky spolupráci se vstupenkovou sítí Ticketportal výrazně navýší: ročně půjde o stovky akcí! Novinkou je také možnost dostávat do e-mailu upozornění na všechny kulturní akce, které by mohly členy zajímat.

    Zábava Více filmů, delší čas na přehrání

    V sekci Zábava najdou členové prémiového klubu každý měsíc audioknihu nebo e-knihu zdarma, mohou soutěžit o hodnotné ceny, případně si pustit film. Nabídka filmů se nyní výrazně rozšiřuje. Každý týden bude k dispozici více titulů a navíc budou k dispozici vždy po delší dobu. Všechny filmy jsou v českém znění, nebo s českými titulky.

    Odměna pro věrné předplatitele

    Členové iDNES Premium, kteří jsou s námi bez přerušení od spuštění této služby, se mohou těšit také na hezký dárek. Všichni dostanou zcela zdarma dvouměsíční přístup na Bookport.cz, což je takový Netflix pro elektronické knihy. S ním získají fanoušci knih neomezené čtení kdekoli a kdykoli a vybírat si mohou z více než 8800 e-knih v češtině. Každý týden navíc přibývají nové tituly všech žánrů a oblastí lidské činnosti. Věrní předplatitelé získají dvouměsíční předplatné zdarma, které je možné kdykoli zrušit a má hodnotu 598 Kč.

    Do schránky Časopis Téma do konce roku

    Poslední novinkou je možnost získat k digitálnímu předplatnému iDNES Premium také tištěné vydání časopisů přímo do schránky bez jakéhokoli příplatku. Stejně jako loni se mohou zájemci přihlásit o vánoční vydání magazínu TV Max s televizním programem na celé svátky. Novinkou je dodávka všech čísel časopisu Téma, které vyjdou až do konce roku. A takových vydání bude devět! Vše v rámci předplatného iDNES Premium. Nabídka platí pro prvních 5000 zájemců.

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 6:00 středa 1. února 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      5
    • Trapas
      5
    • Super
      4
    • Cože
      4
    • Sladký
      3
    • Tvl
      2
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...