S iDNES Premium ušetříte až 8000 Kč ročně. Čtěte zdarma desítky časopisů a novin

iDNES Premium | foto: iDNES Premium

iDNES Premium nově nabízí pro své členy exkluzivní novinky a vylepšení, která na českém trhu nemají obdoby. Chcete mít k dispozici až 20 titulů, které v Česku čtou statisíce lidí? Nyní máte jedinečnou možnost s iDNES Premium.

Dvacet časopisů a novin se nově objevuje ve čtečce, ke které mají přístup všichni členové iDNES Premium. Nechybí MF DNES, nejčtenější seriózní deník v Česku, nejstarší u nás vydávaný deník Lidové noviny, ale také oblíbené časopisy jako Téma, Chvilka pro tebe, Žena a život, Pestrý svět nebo Krimi příběhy.

Měsíčně je si můžete nastavit tři tituly z dvaceti, které je možné si libovolně číst. Pokud se některý z nich omrzí, po uběhnutí jednoho měsíce lze tituly zase změnit.

Nejlepší tituly na trhu. Ušetříte 8000 Kč ročně

Své si mezi nimi najde každý. Samozřejmostí jsou již po půlnoci, dřív než se objeví na novinových stáncích, nejnovější vydání deníků MF DNES a Lidové noviny, ale nechybí také Metro a 5plus2, které je možné si pohodlně přečíst z obrazovky počítače, na mobilu nebo tabletu.

Čtenářky zajisté potěší oblíbená Žena a život, Claudia, Chvilka pro tebe, Tina, Čas na lásku, Můj svět nebo Rytmus života pro ženy.

iDNES Premium

Zajímavé lidské příběhy najdou čtenáři v časopisech Pravdivé příběhy. Pokud milujete detektivky a příběhy plné dramatu, jsou tu pro vás časopisy Krimi příběhy a Chvilka napětí. Pro milovníky životů slavných jsou tu například Rytmus života nebo Pestrý svět. Kulinářské tipy lze najít ve Vaříme krok za krokem a televizní program žádné stanice vám neunikne díky TV Max.

Nechybí samozřejmě velmi populární zpravodajsko společenský týdeník Téma s širokým záběrem, ve kterém si to své najde skutečně každý. Od exkluzivních rozhovorů s lékaři, sportovci, vědci až po naprosto jedinečné články o zdraví, společenských tématech, cestování, historii a spousta dalšího.

A tohle všechno můžete nově získat v rámci jednoho jediného předplatného iDNES Premium. Ročně tak ušetříte víc než 8 tisíc korun.

Všechny novinky v iDNES Premium najdete ZDE

Tím však naprosto jedinečná nabídka nekončí. Díky iDNES Premium máte nově možnost získat i celou řadu dalších výhod. Stačí kliknout zde.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:04 pátek 3. února 2023. Anketa je uzavřena.

  • 6
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1