Vstupte do světa F1 s iDNES Premium. Reportáže, sledování závodů i zájezd zdarma

Formule 1 s iDNES Premium | foto: iDNES.cz

Se začátkem sezony formule 1 přináší iDNES Premium všem svým čtenářům, kteří mají roční členství, řadu nových bonusů. S bezplatným přístupem k internetové televizi Kuki budou už tento víkend sledovat Velkou cenu Bahrajnu, další závody pak mohou osobně navštívit, protože startují soutěže o zájezdy na závodní okruhy. S velkou slevou je možné zakoupit suvenýry závodních týmů a obsahová část prémiového webu se rozroste o exkluzivní články ze světa F1.

Minulá sezona mistrovství světa vozů formule 1 byla napínavá do poslední chvíle a nakonec se rozhodlo o vítězi až ve finálovém závodě. Sezona 2022 začíná v neděli 20. března Velkou cenou Bahrajnu a u této příležitosti čeká na členy iDNES Premium speciální balíček obsahu a výhod zaměřený právě na formuli 1. Stačí mít aktivní roční členství v iDNES Premium.

1. Sport 1 a Sport 2 na dva měsíce zdarma

Sledovat všech 22 závodů v sezoně bude možné díky přístupu do internetové televize Kuki. V rámci ročního členství v iDNES Premium lze získat na dva měsíce zcela zdarma tarif programů Kuki L, který obsahuje 155 kanálů, z toho 100 v HD kvalitě.

Jsou mezi nimi i programy Sport 1 HD a Sport 2 HD, na kterých poběží veškeré tréninky, sprinty, kvalifikace i samotné závody. Internetová televize Kuki funguje na stovkách zařízení – na mobilech, počítačích, set-top-boxech i v chytrých televizích.

2. Zájezdy pro dva na GP Maďarska nebo Itálie

Okruh Hungaroring nedaleko Budapešti, kde se jezdí závod formule 1

Sledovat závody formule 1 však čtenáři nemusí jen před televizními obrazovkami. Dostanou jedinečnou šanci podívat se přímo na okruhy. S ročním členstvím v iDNES Premium se mohou zapojit do soutěží o zájezdy.

V tuto chvíli už probíhá soutěž o cestu na Velkou cenu Maďarska do Budapešti pro dvě osoby, která zahrnuje:

  • dopravu luxusním autobusem
  • třídenní vstupenku General Admission (trénink, kvalifikace, závod)
  • 2 noci ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu v centru Budapešti
  • služby českého delegáta specializovaného na formuli 1

Uvidí tak nejen samotný závod, ale také trénink a kvalifikaci. Chystá se další soutěž o zájezd na Velkou cenu Itálie a možná ještě nějaká překvapení.

3. Sleva 40 procent na suvenýry F1

Skuteční fandové pak mohou využít také 40% exkluzivní slevu na merchandising jednotlivých týmů formule 1. V nabídce jsou trička, mikiny, bundy, hrníčky, plakáty, dokonce i deštníky s logy slavných týmů.

Celá výše uvedená nabídka platí pro stávající nebo nové roční předplatitele iDNES Premium. Čtenáři, kteří mají kratší předplatné, mohou na roční tarif jednoduše přejít.

4. Prémiový obsah ze světa formule 1

Po přihlášení do iDNES Premium budou čtenáři čerpat veškeré výhody, které členství nabízí. Fanoušci formule 1 se mohou těšit na rozšířený obsah z jejich sportu.

Redakce iDNES.cz ve spolupráci s partnery, kteří se pohybují ve světě rychlých automobilů, připravuje od sezony 2022 řadu novinek. V prémiové sekci budou vycházet reportáže, analýzy či zprávy ze zákulisí. Vedle toho se rozšiřuje i neprémiová zpravodajská část webu tak, aby čtenář měl komplexní přehled.

Filmy, knihy, vstupenky či Lidovky.cz

Kromě balíčku formule 1 čtenáři získají samozřejmě také přístup ke kompletní nabídce ze světa iDNES Premium. Ta zahrnuje prémiové články nejen na iDNES.cz, ale také na webech Lidovky.cz a Expres.cz. Všichni uživatelé mohou čerpat veškeré výhody, jakými jsou sledování filmů zdarma, e-knihy a audioknihy zdarma, přístup k přednostním nákupům vstupenek na největší kulturní akce v ČR a spoustu dalšího.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 6:00 pátek 15. července 2022. Anketa je uzavřena.

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0