Kluci ze skupiny Like-it vypustili do světa Adrenalin!

Kapela Like-it má za svoji existenci slušně našlápnuto a věřím, že to jednou dotáhnou hodně daleko. | foto: Like-it

Po velmi vydařeném singlu Nádech, který stále kraluje jako nejhranější píseň v českých rádiích, vystřelila kapela Like-it s dalším energickým singlem Adrenalin.

Mladá energická poprocková kapela z Vysočiny, která si říká Like-it, je pro mnohé jedním z největších překvapení uplynulého roku! Jejich singl Nádech bodoval nejen v hudební televizi Óčko, ale i v českých rádiích, včetně Evropy 2.

Nyní přichází s novinkou Adrenalin.

Videoklip ke svému novému počinu svěřili Like-it stejně jako ten předešlý Ondrovi Soukupovi, který působí jako baskytarista v kapele Pekař a točí klipy třeba pro Rybičky 48 nebo právě pro Pekaře.

Prvně kapela ukáže i nového člena kapely, jímž je klávesista Jiří Kiesewetter.

„Klip k Adrenalinu se nevztahuje přímo na text písničky, ale naším cílem bylo přivodit pocit, který má každý v sobě v situacích, které naplňují nás všechny. Zkrátka každý pro něco nebo někoho žijeme,“ říká zpěvák skupiny Dominik Kříž.

Kapela Like-it natočila nový klip.

Like-it, to je mladá poprocková kapela z Vysočiny, kterou tvoří čtyři kamarádi už z dětství a nově pátý člen skupiny, klávesista Jiří Kiesewetter. Kapela zaujme energickým a sebevědomým vystoupením, kterému nechybí chytlavý zvuk kytary ani charismatický projev zpěváka Dominika.

Za sebou už mají Like-it dvě turné se skupinou Chinaski či turné s kapelou Sebastian, kde hráli jako předskokani. Vyhráli soutěž kapel Vysočina Fest v roce 2013 a také soutěž Vysočina hledá talent 2014, poté se umístili i v anketě Český slavík.

Jejich singl Nádech rotuje v TV Óčko, boduje v rádiu Evropa 2 a vede hitparádu IFPI jako nejhranější song v CZ rádiích.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:05 úterý 7. května 2019. Anketa je uzavřena.

  • 29
  • 12
  • 8
  • 8
  • 7
  • 7