Hotel v Hurghadě, kde zemřely obě Kramné, má další vroubek: Čechy napadl personál

Hotel hrůzy v egyptské Hurghadě, ve kterém Petr Kramný zavraždil svou manželku a dceru, má na krku další historku, kterou si rozhodně za rámeček nedá. Podle informací deníku Blesk zde pár mladých Čechů zažil útok, který začal sexuálním obtěžováním a skončil bitím!

Měla to být normální dovolená. Honza (27) a Sabina D. (27) si vyrazili do egyptského hotelu Titanic Palace v Hurghadě. Na to, že se jedná právě o onen hotel hrůzy, kde Petr Kramný vyvraždil svou rodinu, příliš nedbali. I oni si tam však prožili nepříjemný zážitek.

Podle jejich výpovědi to začalo neprofesionálním chováním hotelového personálu. „Od počátku byly na denním pořádku sexuální narážky k mé osobě ze strany zaměstnanců,“ uvedla Sabina D. pro deník Blesk. Poté se jeden z plavčíků pokoušel spřátelit s jejím přítelem, nabízel mu levnější cigarety anebo s ním jen tak klábosil. To se však také zvrtlo!

„Plavčík začal být vlezlý. Když byla Sabina v bazénu, tak mi řekl: Zaplatím za sex s tvou přítelkyní. Pošli ji na pokoj, chtěl bych orální sex,“ uvedl Honza (27). „Měl jsem trochu upito. Vytočilo mě to tak, že jsem mu vrazil facku. On po mně hodil sklenici a rozrazil mi hlavu,“ popisoval incident český mladík. Jejich pošťuchovanou roztrhli další plavčíci a odvedli Honzu za hotelovým lékařem, aby jej ošetřil.

Protože měl kraťasy od krve, vydal se ještě do pokoje, aby se převlékl, zatímco Sabina čekala v suterénu na baru, svého přítele se však nedočkala. Cestou z pokoje totiž Honzu stihl další incident. „Chytili mě asi tři kluci a odtáhli do místnosti za recepcí. Lanem mi svázali ruce a nohy za záda. Vzali mi hodinky a řetízek. Pak přišel ten plavčík a bil mě. Řval jsem o pomoc,“ vypráví děsivý zážitek.

Volání o pomoc jej nejspíš zachránilo, muži ho totiž polili vodou, opláchli a odvedli za manažerem hotelu, který mu sdělil, že mu jde o bezpečnost, a proto jej přestěhují do jiného hotelu, asi 5 kilometrů vzdáleného. Tam jej převáželi v noci dodávkou a neřekli mu prakticky žádné podstatné informace.

Také Sabině nikdo nedal nic vědět.

„Hledala jsem ho, nikdo mi nic neřekl. Vyšilovala jsem. Volala jsem neustále taťkovi a sháněla delegátku. Ta mi v noci napsala SMS, že přítel je v pořádku, ale v jiném hotelu. Problém byl, že Honza nemá mobil a neměl mi jak dát vědět. Viděli jsme se až v 15 hodin následujícího dne v autobuse, který nás vezl na letiště,“ vzpomíná na hrůzný zážitek Sabina.

Podle informací Blesku o incidentu již ví jak cestovní kancelář Bob Tour, která zájezd zprostředkovala, tak ministerstvo zahraničí – a společně zvažují další postup.

Případ vyvolává mnoho otazníků. Především si mnozí jistě vzpomenou na obhajobu Petra Kramného, jenž od začátku tvrdil, že jeho žena byla v tomtéž hotelu terčem sexuálního obtěžování a on se pohádal se zaměstnancem, který měl tento čin na svědomí.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:58 čtvrtek 7. prosince 2017. Anketa je uzavřena.

  • 38
  • 18
  • 18
  • 17
  • 14
  • 13