Hnutí pro Prahu 11 objevilo selfie: Větší předvolební bizár aby pohledal!

Komunální volby jsou za dveřmi a boj o nerozhodnutého voliče vrcholí. A ve finále je celkem jedno, jak ho oslovíte. Hnutí pro Prahu 11, které v minulosti přišlo třeba s návrhem odtržení Jižního Města od zbytku metropole, vsadilo na „špacírung“ se selfie tyčí. Panelové sídliště na jihu metropole tak obcházejí vyzbrojení stejně jako japonští turisté.

Více zeleně, méně betonu.

Zmíněné motto je v případě největšího panelového sídliště Česka docela odvážné, jinak ale zní předvolební program Hnutí pro Prahu 11 docela rozumně a nijak zvlášť se neliší od politických uskupení ve zbytku Prahy.

Kamiony pryč, naopak víc sportovišť, nulová tolerance pro vagabundy popíjející v ulicích, podpora školství, kultury i seniorů. Do budoucna postavit koupaliště a nedovolit, aby drahocenné zelené plochy a prostranství pohltily developerské snahy. 

Aby program a své myšlenky dostalo hnutí mezi lid, vyráželi Martin Farmačka a starosta Prahy 11 Jiří Štyler mezi lidi vyzbrojeni selfie tyčí, případně i embéčkem, jak sami říkají škodověnkou.

„Na Jižňáku podle mě berou asi docela specifický drogy. Čeští politici nikdy neměli objevit selfie tyč, dělá to z nich ještě větší retardy, než jsou,“ pustil se do kampaně mediální magnát a moderátor všehomíra Jaromír Soukup.

„Chovanci Jedličkova ústavu utekli na Opatov,“ dodal Soukup, který si v žádném ze svých mnoha pořadů servítky nebere, byť jsou jeho slova často za hranou zákona i dobrého vkusu.

Hodnocení kandidátů Hnutí pro Prahu 11 nám rozhodně nepřísluší, poslední slovo budou mít voliči. V každém případě žlutá trička a selfie tyč zaujaly už z dálky a obyvatelé Jižního Města si kandidátů nemohli nevšimnout.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:25 pátek 1. února 2019. Anketa je uzavřena.

  • 12
  • 7
  • 7
  • 7
  • 4
  • 3