Zmizely vrásky i kila: Podezřelý zjev Hillary po kolapsu. Má Clintonová dvojnici?

Kolaps Hillary Clintonové vyvolal řadu otázek, zda politička vůbec zvládne volby a případně prezidentský úřad. Ačkoliv jen několik desítek minut poté, co omdlela, vyšla z domu své dcery fit a usměvavá, konspirátoři mají jasno: to nebyla vůbec ona. Vlivná žena má totiž mít najatou dvojnici!

Kolaps a následně odhalená nemoc Hillary Clintonové dost možná změní průběh amerických prezidentských voleb. Předpověď médií se šíří rychlostí blesku - a to bez ohledu nato, že jen 90 minut poté, co málem omdlela, se Clintonová objevila znovu před lidmi, vitální a s úsměvem.

Milovníci konspiračních teorií pro to mají jasné vysvětlení: Hillary má dvojnici! Důkaz? Když politička přišla na pietní akci, její zachmuřený obličej brázdily vrásky. Modrý kostýmek jí navíc byl trochu těsný:

Na fotce je Hillary před kolapsem. Má vrásčitý krk i tvář.

Když ji pak odvezli do domu její dcery, Clintonová asi 90 minut odpočívala, než znovu vylezla na ulici. To už jí ale sako plandalo na břiše, měla vyhlazený a štíhlejší krk, širší lícní kosti a méně vrásek:

A tady už poté, co si odpočinula. Jen 90 minut stačilo, aby se jí vyhladil krk,...

„Hillary je asi jediný člověk se zápalem plic, který po kolapsu vypadá o 10 let mladší,“ napsal ke srovnávací fotografii před a po uživatel Twitteru...

Na této fotce jsou rozdíly detailně rozebrány. Žena vpravo má větší tváře, hladší krk a hubenější břicho... Náhoda?

Dvojnicí Clintonové má být jednašedesátiletá herečka Teresa Barnwellová, která v roli političky v minulosti už několikrát vystupovala. Vždy to ale bylo přiznaně a pro komediální účely, nikoliv na objednávku vlivné dámy.

Záskok 11. září Barnwellová rázně popřela. Fakt ale je, že obě ženy jsou si velmi podobné. Dokazuje to starší fotografie z jejich osobního setkání...

Hillary Clintonová a Teresa se setkaly před mnoha lety. Herečka občas prý jako...

Jako další důkaz konspirátoři uvádějí, že Hillary po kolapsu měla delší prostředníček a na uších prý dokonce jiné náušnice.

Kde je pravda, to těžko říct, projev vážné nemoci ale prezidentského kandidáta před volbami jistě může v očích voličů poškodit. Finální soud necháme na vás.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:53 středa 11. ledna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 27
  • 22
  • 22
  • 19
  • 14
  • 13