Je mi z vás na blití, parto buzerantů! Manžel hejtmanky Jermanové opět dost přestřelil

Stačilo, aby místopředseda ODS a kandidát na hejtmana Martin Kupka vyrazil se svými kolegy na cyklistický výlet, a manžel hejtmanky Jaroslavy Pokorné Jermanové (ANO), kadeřník Jakub Pokorný, to nevydržel a pustil si ústa na špacír. Měl je ale raději nechat zavřená, protože to, co napsal na sociální síť pod fotku z oné spanilé jízdy, je hodno tak obecního blbce. „Je mi z vás na blití, parta buzerantů,“ komentoval snímek choť středočeské hejtmanky, který svůj příspěvek rychle smazal.

„To takhle po 44 km a 11 obcích a městech sesednete z kola, otevřete internet a tam samé překvapení...,“ reagoval místopředseda ODS a kandidát na nového středočeského hejtmana Martin Kupka na humbuk, který rozpoutala spanilá cyklistická jízda ODS po Středočeském kraji.

„Dnešní cyklovýprava prověřila naše síly! Vlašimsko je prostě kopcovitá krajina. Na všechna setkání se starosty a občany jsme ale dorazili včas. Když víte, že ten kopec musíte vyjet, tak ho prostě vyjedete! Výhledy na Blaník byly úchvatné, jen jsem si říkal, jestli ti blaničtí rytíři nějak nezaspali,“ informoval na Facebooku Kupka, který v tu chvíli ještě netušil, co celkem nevinný report z cesty vyvolá.

Jeho status velmi nevybíravým způsobem na sociální síti okomentoval manžel hejtmanky Jaroslavy Pokorné Jermanové (ANO), lazebník Jakub Pokorný. 

Ten proslul mimo jiné tím, že jezdil manželčiným služebním superbem a tak nějak k tomu neměl důvod ani oprávnění. K „případu“ pak manželé svolali tiskovku, čímž na celou věc ještě víc upozornili.

„Dobrý den, pane Kupka, připadá mi, že jste objevil zrovna kopec. Je mi z vás na blití a ještě vedle sebe toho knírače. Parta buzerantů,“ napsal zcela mimo Pokorný, který manželce v předvolebním boji moc nepomohl, spíše naopak.

Svými slovy si podle všeho nebyl moc jistý, protože je z diskuze rychle stáhl. To už ale bylo pozdě vulgárního bycha honiti, protože už si na internetu žil vlastním životem.

Kadeřník Pokorný tak má tedy doma co vysvětlovat. Pro hejtmanku je to další lapálie, kterou musí v nedávné době řešit. Jako by nestačil humbuk kolem astronomických odměn pro středočeské krajské úředníky.

Slova manžela hejtmanky Jaroslavy Jermanové Jakuba Pokorného, který pozurážel Martina Kupku (ODS), si rychle začala žít vlastním životem.

Lidé v diskuzích mu kromě bobříka mlčení a kabátu z ostudy doporučují i diktáty a prosvištění si pravidel jazyka českého, protože 5. pád mu moc nejde. Když už chce Kupkovi nadávat, je to „pane Kupko“. 

Někteří by zašli ještě dál a kvůli vulgární mluvě mu radí pravidelně si ústa vyplachovat mýdlovou vodou. Přitom by stačilo jen mít elementární vychování.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:09 čtvrtek 17. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

  • 81
  • 45
  • 39
  • 21
  • 19
  • 18