Lipovská na schůzce s Volným a Bobošíkovou: Lákali ji na kandidátku k Csákové?!

Sněmovní potížista Lubomír Volný nebere podzimní volby na lehkou váhu a během jediného týdne odhalil dvě známá jména, která se objeví na kandidátkách jeho bloku. Jsou jimi zpěvačka Ilona Csáková a věčná politická kandidátka Jana Bobošíková. Právě společně se druhou jmenovanou a svým parťákem Marianem Bojkem si dal Volný v restauraci nedaleko sněmovny dostaveníčko s radní ČT Hanou Lipovskou. Hodlá snad do svých řad zlákat i ji?

Fotografii, kterak Lipovská sedí na pivu s Volným, Bobošíkovou a Bojkem, sdílel sportovní novinář O2 TV Jan Hrabal.

Podotkl, že radní České televize se podle zákona nesmí v žádné politické straně angažovat. To zatím Lipovská nedělá a posezením s politiky zákon neporušuje, ale kdoví, třeba na schůzce řešila právě to, zda funkci v Radě ČT nevymění za místo na Volného kandidátce. 

Poslanec, který byl zvolen za SPD, ale Okamurovo hnutí po neshodách opustil, aktuálně shání zvučná jména, s nimiž do parlamentních voleb vyrukuje. 

Před několika dny oznámil, že jedním z nich bude i Bobošíková. Ta je dobrou kamarádkou Lipovské, napsaly spolu dokonce knihu. Přemlouvala ji snad, aby se k Volnému přidala také?

Dalším úlovkem Lubomíra Volného je zpěvačka Ilona Csáková, která si během koronavirové pandemie získala pověst dezinformátorky. Jak včera oznámila, kandidovat bude v Jihomoravském kraji.

Kromě toho se Volný blok spojil i s krajněpravicovou Dělnickou stranou. Jejich cílem prý je, aby podobně smýšlející strany netříštily síly.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:00 neděle 14. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

  • 50
  • 35
  • 26
  • 8
  • 8
  • 6