Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Meloniová má doma novináře Andreu: Je to levičák, na LGBT se neshodneme, ale miluji ho

    Giorgia Meloniová s partnerem Andreou | foto: Profimedia.cz

    Je rozhodnuto, novou italskou premiérkou se stala lídryně Bratrů Itálie Giorgia Meloniová. Sympatické blondýnce padla na bedra hodně náročná práce, doma přitom má teprve šestiletou dcerku. O tu se bude muset starat primárně partner a novopečený „první muž“ Itálie Andrea Giambruno. A to je další zajímavá kapitola z příběhu ženy, která bojuje s nálepkou obdivovatelky Benita Mussoliniho.

    Jednačtyřicetiletý Andrea na pohled vypadá jako typický italský elegán. Soukromí si hlídá, není aktivní na žádné sociální síti, přesto se toho o něm ví leccos.

    Je totiž novinářem, pracuje pro mediálního giganta Mediaset. Společnost mimochodem vlastní italský magnát a politický parťák Meloniové Silvio Berlusconi.

    Matteo Salvini, Silvio Berlusconi a Giorgia Meloniová

    Hádáte správně, dvojice se potkala ve studiu. Meloniová byla hostem pořadu Quinta Colonna, který Andrea vymyslel. Padli si do oka, časem si domluvili rande v Miláně.

    Jak uhlazený Ital prohlásil v jednom z výjimečných rozhovorů o svém soukromí pro týdeník Chi, jakmile padla první pusa, už se nikdy nerozešli.

    „Ta slavná je Giorgia, ne já. Ale jsem pan Meloni a jsem na to hrdý,“ prohlásil tehdy Giambruno.

    Giorgia Meloniová s partnerem Andreou

    Dvojice svatbu neměla, jeden na druhého ale nešetří chválou. Pro novou premiérku je partner velkou oporou, ostatně poklonu a velké poděkování mu vysekla i poté, co na pódiu počátkem týdne slavila vítězství ve volbách. Přesto jsou věci, na nichž se neshodnou.

    „Je až patologickým maniakem, co se týče řádu. Zároveň je ale chronická opozdilkyně,“ řekl se smíchem kdysi o partnerce Andrea.

    Giorgia Meloniová

    Když se v pořadu Il Witness nedávno zeptali naopak Meloniové na jejího milého, podotkla, že mají problém najít společnou řeč hned v celé řadě politických otázek.

    „Můj partner je levičák. Ačkoliv si myslím, že ve volbách dá hlas mně. Hodně často diskutujeme o homosexuálech, etických otázkách nebo třeba o legalizaci lehkých drog. Nedíváme se na to stejně,“ prozradila Meloniová, která ale jinak pokaždé zdůrazňuje, že její muž je velký gentleman a skvělý táta.

    Co ale partnery rozhodně spojuje, to je jejich šestiletá dcera Ginevra. Ještě v srpnu si celá rodinka spokojeně užívala dovolenou na italských plážích.

    Giorgia Meloniová jako máma od rodiny

    Giorgia Meloniová často naráží na štiplavé poznámky, proč má pouze jednu dceru, když Bratři Itálie kladou velký důraz na tradiční rodinu, kritizují demografický pokles a mluví o potřebě zvyšovat porodnost. Premiérka se s partnerem o druhé dítě pokoušela, bohužel jim to nevyšlo.

    „Snažila jsem se, ale nepodařilo se nám to. A cítím se kvůli tomu trochu provinile, že jsem nedokázala dát dceři to samé pouto, které jsem měla se svou sestrou,“ uvedla Meloniová nedlouho poté, co se v devětatřiceti letech stala poprvé matkou.

    Maminka Giorgia Meloniová

    „Bohužel žijeme ve společnosti, která nás nutí věřit, že jsme navždy mladí a že svá rozhodnutí můžeme vždy odložit, ale je to podvod. Z tohoto důvodu věřím, že je důležité zvýšit povědomí mezi ženami, aby od raného věku kontrolovaly svůj stav plodnosti,“ dodala v jiném rozhovoru před rokem.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 8:38 neděle 29. ledna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      16
    • Trapas
      7
    • Haha
      6
    • Tvl
      3
    • Cože
      2
    • Sladký
      2
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...