Komplikace u Pavla: Skolila ho horečka, celebrity pařily bez něj. Kritický týden, zní z týmu

Je před ním klíčový týden plný debat, mítinků a rozhovorů, završený sobotním sčítáním druhého kola voleb. Jenže generál Petr Pavel má kromě Andreje Babiše i dalšího soupeře: skolila ho viróza. Kvůli ní se nezúčastnil ani nedělního koncertu v pražské Lucerně, kam ho přišla podpořit řada celebrit, škrtá program a členka jeho týmu Expresu prozradila, že se nejedná o nikterak banální záležitost!

Desítky celebrit vystoupily na podporu generála Pavla v neděli večer v pražském klubu Lucerna. Nechyběla například Jitka Čvančarová, Tomáš Matonoha, Adam Mišík a celá spousta dalších. Hosté se bavili, tancovali a zpívali.

Právě favorit prezidentských voleb měl být zlatým hřebem večera, našlapaný klub na něj čekal. Dlouho totiž platila informace, že jakmile skončí debata v České televizi, Pavel sedne do auta a sjede z Národního muzea o pár ulic dolů.

„Všichni jsme čekali na jednu návštěvu, kterou jsme si moc přáli. Bohužel jsou věci, které jsou mezi nebem a zemí a nedají se úplně vždy splnit. Mluvím o tom, že teď měl vystoupit pan generál Petr Pavel, který se moc omlouvá, protože i jeho může bacit bacil. Stalo se. Jeho tým ho bohužel omluvil, že to nejde sem dojet, protože před sebou má v týdnu moc práce,“ uvedl moderátor.

Několik příznivců se nedlouho poté sebralo a večírek opustilo.

Slova o bacení bacilem však byla nejspíše příliš jemná oproti realitě. Podle informací, které na místě zjistil Expres.cz, se Petr Pavel necítí vůbec dobře.

Jan Tuna

„Není na tom vůbec dobře. Má vysoké horečky, debatu zvládl jen na prášcích. Doufáme, že nějak přežije tenhle týden,“ prozradila nám členka generálova týmu.

Sám Petr Pavel ruší značnou část programu, pondělí si dal vyloženě odpočinkové. Vyškrtal debaty v médiích, například na Novinkách, a zrušil také cestu za voliči do Kolína.

Cílem generála Pavla je načerpat síly před dalšími debatami v televizích.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:06 úterý 23. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 55
  • 18
  • 12
  • 10
  • 10
  • 7