Mini byty, na které nemáte: Garsonky za 20 tisíc měsíčně i za mnohem víc!

Ty tam jsou doby, kdy garsoniéra byla jen taková z nouze ctnost, kterou využívali hlavně mladí lidé a ti, kdo mají hluboko do kapsy. V současnosti platí, že i za pronájem jednopokojového bytu můžete dát klidně celou výplatu. K mání jsou čtyřicetimetrové apartmány, jejichž měsíční pronájem vyjde i na 24 tisíc korun bez poplatků. Zlaté kliky ani mramor na podlaze přitom nečekejte, „bejváky“ jsou to docela obyčejné.

1. Letná

Inzerát láká na moderní garsonku v samotném srdci pražské Letné. Byt je situovaný v 1. patře zrekonstruovaného činžovního domu s výtahem. K dispozici je obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a velkým francouzským oknem, z něhož je výhled do klidného vnitrobloku, a koupelna s prostorným sprchovým koutem a toaletou. 

Garsoniéra na pražské Letné může být vaše. K pronájmu je za 20 tisíc měsíčně, bez poplatků.

Ve vstupní chodbičce se nachází velká skříň, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Při rekonstrukci bytu byl kladen důraz na kvalitní materiál, podlahy jsou pokryty masivní dubovou podlahou a v koupelně je kombinace dlažby s dřevěným obložením. Nechybí kávovar, toustovač, pračka ani nádobí. 

Cena: 20 000 Kč (bez poplatků).

2. Střížkov

Bydlet ve zcela novém domě, jen 3 minuty chůze od metra C Střížkov?

Ideální řešení pro ty, kterým nevadí, že za plně vybavený jednopokojový byt dají majlant. Mohou si ale vybrat ze 4 různých typů, (2 byty mají navíc prostorné lodžie), mít zajištěné parkování (možnost pronajmout také široké garážové stání, i s dobíječkou pro elektromobily)...

Cena: 18 000 Kč (bez poplatků).

Novostavba na Střížkově láká na to, že voní novotou.

3. Nové Město

Apartmán o dispozici 1 + kk 37 m2 v moderním uzavřeném rezidenčním komplexu v klidné části Prahy nedaleko centra. Výjimečný, kompletně zařízený apartmán s balkonem je situován ve 4. podlaží. Disponuje prostorným obývacím pokojem spojeným s jídelnou a kuchyňským koutem. Obývací část od kuchyňské opticky odděluje praktický barový pult. 

Apartmán je vybaven jednoduše sklopnou postelí s kvalitními anatomickými matracemi. Pohodlná sedací souprava, televize se satelitem a rychlé wifi. Plně vybavený kuchyňský kout se sklokeramickou varnou deskou, digestoří, elektrickou troubou, mikrovlnou troubou, myčkou nádobí a lednicí s mrazákem. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, pračkou a sušičkou. Samostatné WC. Velké vestavné skříně a samostatná komora. Masivní dřevěné podlahy. V komplexu je denní recepce v pracovních dnech a 24hodinová pohotovostní telefonická linka. 

Cena: 23 500 Kč, poplatky za služby 2000 Kč měsíčně. Možnost pronájmu garážového stání za příplatek 1950 Kč. 

4. Smíchov

Hezký zařízený byt 1 + 1 v 1. patře zrenovovaného domu v Praha 5 Smíchově, pár kroků od francouzského lycea. 

Byt má celkovou plochu 40 m2 a nabízí vstupní chodbu, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, prostornou ložnici a koupelnu se sprchovým koutem. Pouhých pět minut od stanice metra Anděl nebo nákupního centra Nový Smíchov. V blízkosti jsou restaurace, kavárny, obchody, park Petřínské sady, střední škola a základní škola. 

Cena: 16 000 Kč (bez poplatků).

Smíchov na retro vlně...

5. Vinohrady

Studio 1 + kk, 44 m2, situované ve 3. patře zrekonstruovaného secesního domu s výtahem. Byt je zařízen italským nábytkem, takže si budete připadat trochu jako na zámku. 

K dispozici je nájemcům také zahrada ve vnitrobloku, kde se nachází také vyhřívaný venkovní bazén. 

Cena: 18 000 Kč, poplatky za služby 2000 Kč měsíčně, fixní poplatky 5000 Kč + DPH + provize RK.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:53 pondělí 18. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 20
  • 17
  • 17
  • 15
  • 15
  • 11