V Prostřenu se bude hodovat v karavanu: Jak to zvládne vozíčkář Tomáš?

I když máte své „jisté“, je třeba i po letech inovovat a zkoušet nové a překvapivé věci. V Prostřenu proto není poslední dobou o překvapení nouze. Už vařili šéfkuchaři a jejich manželky, štěstí zkoušeli i studenti středních škol. S příchodem jara a s ohledem na pandemií koronaviru teď zkusí své štěstí dáma, která bude propagovat vaření v karavanu. Chybět nebude ani hendikepovaný soutěžící.

Všichni, kdo někdy vařili na dovolené ve stanu nebo třeba v karavanu, vědí, že to není jen tak. Nedostatek místa dokáže i zkušené hospodyňky a kuchaře vykolejit a přivést k šílenství. Na druhou stranu na to většina lidí s nostalgií vzpomíná s tím, že takové hodování má své nesporné kouzlo.

Na vlně živelně se rozvíjejícího karavaningu se bude chtít svézt nejen FTV Prima, ale i soutěžící Klára Hájek Velinská, která bude své štěstí zkoušet v Prostřenu ze středních Čech.

Blogerka se do pořadu přihlásila sama, protože by ráda hostům i divákům více ukázala jejich životní styl karavaningu a také to, že i v karavanu se dá dobře a chutně uvařit a pohostit své přátele. 

„Jídla pro menu jsem si vybrala, protože chci ukázat, že se v karavanu dají uvařit dobrá a rychlá jídla i pro rodinu s dětmi. Budu vařit z větší části v chytrém hrnci,“ svěřila se Klára, která si jako zábavu pro své hosty připraví krmení pštrosů v zooparku.

V karavanu bude připravovat variaci jednohubek, žampionový krém i vepřové na víně s bramborovým pyré. Sladkou tečkou pak budou čokoládové dortíčky s domácí malinovou zmrzlinou.

Obstojí její vaření v miniaturních prostorách i stolování u hodně malého stolu? Navíc když se v Prostřenu ze středních Čech blýskne i soutěžící Tomáš Müller, který měl ve dvaceti letech úraz a je upoutaný na invalidní vozík a nedávno navíc přišel o nohu...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:54 úterý 22. června 2021. Anketa je uzavřena.

  • 15
  • 9
  • 9
  • 9
  • 8
  • 8