Kdy „vegetářům“ jako Jarmila konečně dojde, že v Prostřenu nemají co dělat?

I když Prostřeno běží už deset let, pořád umí překvapit. Třeba když se do něj přihlásí někdo, kdo tvrdí, že je pravidelným divákem, a pak tam předvádí taková alotria jako třeba Jarmila Ferková. Té není nic dost dobré, polovinu věcí nejí a u stolu se tváří, jako by ji na nože brali. Účast je přitom dobrovolná a nikdo ji před kamery nenutil.

„Chutnalo to všem, mně ale ne,“ procedila Jarmila Ferková u pondělního předkrmu, který ji vůbec nezaujal. Před hosty z Prostřena se důchodkyně vymluvila, že má malou kapacitu žaludku a nechce se přejíst.

„Bylo to dobrý, dalo se to jíst, snědla jsem trochu, uvařila bych to taky, nic zvláštního to taky nebylo,“ pravila do kamery Jarmila. U stolu přitom tvrdila, že jí jídlo chutná.

Není divu, že tato seniorka divákům k srdci nepřirostla a začala se jim zajídat hned první den.

Vymlouvat se na těžký osud a teskný životní příběh, to se hodí do Pošty pro tebe a podobných formátů, v Prostřenu by mělo jít primárně o vaření. To by si paní Jarmilka, která se několikrát pýřila tím, že je pravidelnou divačkou, měla dobře vědět.

Remcat u každého jídla a kňourat, že ke svíčkové není „knedlik a kotel vomáčky“, to může předvádět doma, a ne s tím lézt do televize.

Fakt, že ji do pořadu přihlásila snacha, ji v ničem neomlouvá. Není povinnost účast přijmout, Prostřeno přece není vojna, aby Jarmila musela s vařečkou nastoupit stůj co stůj.

„Dnes mi nechutnalo nic, jenom hlavní chod,“ vysvětlila své přísné hodnocení paní Jarmila poté, co sympatické Laďce v pondělí dala jen pět bodů.

Paní Jarmilo, která bez vegety nedáte v kuchyni ani ránu, vězte, že vy zase „nechutnáte“ televizním divákům. 

Stačí se podívat na počet příspěvků v diskuzi u Jarmily Ferkové a je víc než jasné, že tahle paní lidem leze pěkně na nervy.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:58 úterý 16. března 2021. Anketa je uzavřena.

  • 139
  • 43
  • 39
  • 25
  • 22
  • 19