Milana z Prostřena doma ani vycpaného! Pivní skaut otvírá víko od kanálu zmaru

Už když koncem minulého týdne televize Prima informovala o pětici lidí, kteří zkusí štěstí v tom následujícím, vypíchli tvůrci pořadu osobu Milana Bufáka. Vzpomínat na něj budou nejen diváci, ale i Filip Polanský, do něhož zasloužilý „pivní skaut“ pravidelně šije a účast v soutěži mu rozhodně neulehčuje.

Zámečník Milan Bufák o sobě tvrdí, že je normální člověk, který je pracovitý a ohleduplný. S tímto hodnocením by ale diváci ani sami soutěžící, kteří se s ním po pět dní setkávali u stolu, jistě nesouhlasili. Ve Škodě Auto, kde pracuje jako provozní zámečník hutě, jsou s ním možná spokojení, v Prostřenu se ale všem zajídá už od pondělka.

Asi nejvíce si to „vyžírá“ Filip Polanský, kterého Bufák evidentně dost dráždí. Možná proto, že je to jeho pravý opak. Ve společnosti se umí chovat, ví, co se sluší a patří, a jistě to není tím, že je gay. Zato Milan je přehlídkou toho, jak by se člověk chovat neměl. Od hloupých řečí až po rádoby vychytralé taktizování, které ho ve finále jen ztrapnilo před celým národem.

„Opravdu jsem si nemyslela, že bych někdy nazvala soutěžícího, který soupeři nadělí 10 bodů, hovadem... No vida, a je to tady! Prý je Milan hrdým dědečkem. Potomci ale na dědečka hrdí být nemohou,“ zhodnotila jeho chování v Prostřenu divačka Kitty.

„Toho pána bych doma nechtěla ani vycpaného,“ přisadila si Jana.

„On nemá IQ, on má místo mozku z piva kostku. Chudáci spolustolovníci,“ politovala Bufákovy kolegy empatická Marie.

Faktu, že má Milan k pivu, a alkoholu obecně, velmi blízko, si všimlo více lidí. Mluví o něm jako o „hulvátském ožralovi, který umí jen lidem skákat do řeči“.

V Prostřenu z Prahy a středních Čech nebudou chybět lahůdky jako třeba tlačenka nebo škvarková pomazánka.

„Neexistuje něco jako pivní roubík? Ty jo, to je křupan! To je obdivuju za ty nervy,“ politoval lidi u stolu Willy, který bude stejně jako ostatní s napětím sledovat, co Milan předvede ve středu, kdy vaří právě Filip.

„Primitivové si vůbec nepřipustí, že mají nižší IQ. Jsou přesvědčeni, že všichni kolem jsou hlupáci a oni středem vesmíru. Takovému ochmelkovi stačí, že dostane peníze za natáčení, zviditelní se v TV a celý rok má v hospodě o čem vyprávět,“ doplnil další divák, který velmi trefně shrnul jistý typ soutěžících.

„Nedivím se, že je dvakrát rozvedený a současná přítelkyně ho nechce,“ zaznělo mimo jiné na adresu Milana Bufáka.

Je více než jasné, že tento pán lidem k srdci příliš nepřirostl.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:27 čtvrtek 30. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 13
  • 6
  • 5
  • 4
  • 1
  • 1