náhledy
Tyčinky můžete péct z listového i bramborového těsta.
Autor: Dáša Kubíková/ Český rozhlas
Vepřová panenka, to je oč tu běží.
Autor: Profimedia.cz
Dýně slaví v Prostřenu velké úspěchy.
Autor: Expres.cz
Dýňová polévka je rychlá a snadná.
Autor: tasty
Líčka vyklidila pole vepřové panence.
Autor: Instagram Zdeňka Pohlreicha
I losos ustoupil do pozadí.
Autor: Facebook
Losos je dražší než vepřová panenka, navíc ne každý jí ryby...
Autor: Profimedia.cz
Mozzarella je v Prostřenu oblíbená spíše v létě.
Autor: MAFRA
Za prémiové avokádo dáte i 119 korun. To se pak guacamole trochu prodraží.
Autor: Virunga
Za prémiové avokádo dáte i 119 korun. To se pak guacamole nebo salát s krevetami trochu prodraží.
Autor: Virunga
Do Prostřena si razí cestu i palačinky a lívance.
Autor: Instagram Nikol Švantnerové
Timo Tolkki miluje české pivo a guláš.
Autor: Tilen Vajt, Pavel Dvořák
V Prostřenu z Moravskoslezského kraje je a bude hodně veselo i rušno. Soutěžící jsou hodně temperamentní a hlavně mají ke všemu co říct.
Autor: Koláž Expres.cz