Pepa si v Prostřenu navařil kotel ostudy: Měl by se léčit, vzkazují mu lidé

Tak to tu dlouho nebylo! Diváci Prostřena jsou za léta existence pořadu zvyklí na leccos. To, co předvedl dělník Josef Pánek, trumflo i ty největší „hvězdy“ soutěže. Své snažení vzdal, hostům spíše zavařil, než navařil, a choval se tak, že z něj chvílemi šel strach. Není divu, že si odnesl jen 6 bodů!

Malý byt, kde sice nebylo místo pro jídelní stůl, zato větší nepořádek. Není divu, že se soutěžící u Josefa Pánka v Ovčárech necítili dobře. Nepřidalo tomu ani pracovní prostředí v kuchyňském koutě, kterému „vévodila“ velká zavařovačka plná vajglů.

To by nebylo to nejhorší. Zlom nastal ve chvíli, kdy Pepovi v Prostřenu povolily nervy, což se stalo hned několikrát. Nepomohlo ani to, že vše svedl na bolestnou vzpomínku na maminku, která před dvěma lety zemřela. To už se začali bát i do té doby nebojácní soutěžící, kteří se Pepu snažili nejdříve uklidnit.

„Bála bych se ho, vypadalo to, že popadne klacek a začne mlátit hlava nehlava!“ nechala se slyšet jedna z divaček, která byla ráda, že je v pohodlí svého obývacího pokoje.

Výbušný soutěžící v závěru svého debaklu všechny ujistil, že ve středu nedorazí, a tak si ostatní docela oddechli. Jenže ne nadlouho. Na večeři u Kayi se objeví a bude dělat jakoby nic.  

„Jak budou zklamaní, že dnes dorazí. Ani se nedivím, že ho dnes už nechtěli u stolu, taky bych se ho bála. Alkoholik,“ zhodnotila Pepu další divačka.

V této souvislosti mu lidé vzkazují jediné. Své problémy by měl začít řešit.

„Největší výhra pro Pepu by byla, kdyby se šel léčit. Srovnala by se mu psychika a ještě by ušetřil spoustu peněz. Možná by i s odstupem času sám zjistil, že přihlásit se do takové soutěže byl absolutní zkrat,“ doplnil další hlas lidu.

„Klasický alkoholik. Náladový, co nesnese, když se mu něco řekne. Na chlast a cíga, to prachy má, to se seženou vždycky,“ nešetřil ho jeden z diváků.

„Znám ho od vidění, vím, kde ta ubytovna je, dělám tam každou chvíli elektriku. Proč tam lezl, když nic neumí, dobrá ostuda, to bych v Ovčárech nevystrčil nos z baráku,“ přidal se muž, který Pepu zná. 

Vezme si Pepa dobře míněné rady k srdci? Jak se omluví za své excesy svým spolusoutěžícím? Bude dělat jakoby nic?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:30 čtvrtek 1. dubna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 29
  • 26
  • 25
  • 24
  • 22
  • 15