Strhli z ní šaty, zneužili ji i orálně. Zazněly detaily znásilnění dívky (18) skupinou migrantů

S blížícím se koncem roku by měl vrcholit i obří proces se skupinou migrantů, kteří loni před diskotékou v německém Freiburgu hromadně znásilnili osmnáctiletou dívku. Ve středu se před soudem projednával detailní průběh celé události. Jak vyšlo najevo, jedenáct mužů dívku dvě a půl hodiny brutálně znásilňovalo, nejen pohlavně, ale i orálně. Dívka se marně po celou dobu bránila. Jeden z obžalovaných během soudu vykřikoval v rodném jazyce.

Jedenáct mužů, z toho osm Syřanů, Alžířan, Iráčan a Němec ve věku 18–30 let, čelí před soudem ve Freiburgu obvinění z toho, že loni v říjnu zdrogovali a hromadně znásilnili teprve osmnáctiletou dívku. Ostře sledovaný proces by se měl pomalu chýlit ke konci.

Ve středu se před soudem opět projednával detailní průběh toho, jak ke znásilnění došlo. Předvolaná byla i oběť Franziska W., ta se ale jednání nezúčastnila. Už v minulosti musela vypovídat v oddělené místnosti, protože měla z útoku trauma.

Je už od počátku známou věcí, že měl dívku nejprve přímo na diskotéce zdrogovat mladý Syřan. Ten ji následně vylákal do křoví před diskotékou a znásilnil. Pak zavolal zbytek party s tím, že venku leží dívka, která „by se dala znásilnit“.

Muži podle všeho měli dívce roztrhnout šaty a pak se na ní měli přibližně dvě a půl hodiny střídat. Ona se podle všeho zoufale bránila, snažila se útočníky poškrábat nehty, ale marně. Vinou drog neměla dost síly.

Soud s migranty pokračuje.

Jak ve středu podle serveru Rtl.de vyšlo najevo, většina mužů na Franzisce vykonala nechráněnou soulož, znásilnit ji měli ale také orálně. Jiní pouze přihlíželi nebo natáčeli počínání svých kumpánů na mobil. Pak ji nechali ležet v křoví a odešli.

Před soudem vykřikoval

Jak Expres už dříve informoval, soudce musel v případu přijmout zvýšená bezpečnostní opatření. Zejména proto, že se obžalovaní během jednotlivých soudních jednání chovali neurvale, vyhrožovali svědkům a bavili se mezi sebou.

Stejně to vypadalo i ve středu. Před soudem měl jeden z nich vykřikovat u soudu rodným jazykem.

Muži také od začátku tvrdí, že rozhodně o znásilnění nešlo. Dívka prý hromadnou soulož přímo zoufale vyžadovala. Jeden z nich se také hájí, že rozhodně není pachatelem, ale že dívce naopak pomáhal dostat se z křoví.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:56 sobota 4. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 87
  • 61
  • 38
  • 37
  • 37
  • 34