Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Ponížená oběť hromadného znásilnění: Znalci zkoumají, zda sex s migranty nevyžadovala

    Znalci u soudu ve Freiburgu zkoumají, zda dívka náhodou hromadný sex s migranty nevyžadovala. | foto: Profimedia.cz

    V německém Freiburgu stále probíhá obří proces s deseti migranty a jedním Němcem, kteří měli loni na místní diskotéce zdrogovat a následně hromadně znásilnit osmnáctiletou dívku. Obžalovaní shodně tvrdí, že po nich dívka sex zoufale vyžadovala, zatím zjištěné okolnosti ale hovoří o opaku. Školačka, která si prošla peklem, je teď ale právě kvůli tomu vystavena nechutnému ponížení. Znalci před soudem zkoumají, zda vlivem drog skutečně neutuchající chuť k sexu mohla pociťovat!

    Už několikátým měsícem ve Freiburgu pokračuje soudní proces se skupinou, která měla loni v říjnu hromadně znásilnit osmnáctiletou dívku. Jde o osm Syřanů, Alžířana, Iráčana a Němce ve věku 18–30 let.

    Jeden z nich, mladý Syřan, měl dívku zdrogovat, pak v křoví nedaleko diskotéky znásilnit a následně přivolat ostatní.

    Muži se pak na dívce měli střídat bezmála tři hodiny, přičemž ona se jim zoufale bránila. Tomu, že přesně takto celá událost probíhala, nasvědčují i důkazy.

    Jenže muži tvrdí, že dívka hromadnou soulož doslova vyžadovala. A ta se kvůli tomu u soudu dostala do přímo ponižující situace.

    Soudní znalci totiž aktuálně projednávají, zda dívka skutečně působením vysokého množství extáze, které jí bylo podáno, neměla zvýšenou chuť k sexu. A zda skutečně skupinu migrantů k hromadné souloži nepřemlouvala.

    V tomto křoví mělo ke znásilnění dojít.

    Co je pro ni každopádně pozitivní, je skutečnost, že výpovědi znalců nehrají ve prospěch útočníků.

    „Extáze rozhodně nepatří mezi drogy, které zvyšují sexuální touhu. Naopak. Sexualita v tomto případě není hlavním problémem, uživatel se akorát může ocitnout ve stavu, kdy má zvýšenou potřebu mazlení, kontaktu s blízkou osobou. Zvýšení sexuální touhy způsobují jiné drogy,“ cituje server Spiegel.de výpověď Volkera Auwärtera, forenzního toxikologa z freiburské univerzitní nemocnice.

    Jak navíc vyšlo najevo, dívce byl podán opravdu mimořádně silný typ extáze, v její krvi bylo odhaleno 160 miligramů. Aby se při její váze 70 kilogramů dostavil pozitivní účinek, musela by si vzít dávku zhruba poloviční.

    Podle znalce ale při takovém množství, ještě navíc v kombinaci s nemalým procentem alkoholu v krvi, nemohla ani vnímat okolí.

    Mediální pozornost obžalovaným nevoněla.

    Předpokládá se, že soudní proces bude trvat minimálně do konce letošního roku. Komplikuje ho i nevybíravé chování obžalovaných, kteří během líčení pokřikují na svědky a baví se mezi sebou (psali jsme ZDE). 

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:50 sobota 7. března 2020. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      82
    • Trapas
      44
    • Sladký
      32
    • Super
      30
    • Cože
      30
    • Haha
      22
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...