Čuňas Stárek zase vtipně „úřaduje“: Řidičům v zácpě rozdával kávu

Kandidát do senátu František „Čuňas“ Stárek se netají tím, že jedním z témat, které by chtěl v horní komoře parlamentu řešit, je i tragická dopravní situace v Praze. Během své předvolební kampaně vyrazil na jedno z nejhůře zacpaných míst, Vítězné náměstí na Praze 6, kde řidičům uvízlým v ranní zácpě rozdával kávu.

František „Čuňas“ Stárek měsíc před volbami, ve kterých kandiduje do Senátu, vyrazil do ulic se svou předvolební kampaní. Najevo dal, že jedním z problémů, které by v případě zvolení rád řešil, je dopravní situace v Praze. Tu Stárek považuje za tragickou.

„Na Praze 6, kde kandiduji, považuji za jeden z největších problémů zcela nedořešenou dopravní situaci. Jejím symbolem se stal Kulaťák, který se v době dopravních špiček mění téměř v parkoviště,“ řekl Expresu Stárek, který se na Vítězné náměstí vydal rozdávat řidičům uvízlým v ranní zácpě kávu.

Stárek by rád pohnul se stále oddalovanou stavbou pražského okruhu. „Když dneska chcete překročit Vltavu severně od Blanky, tak nejbližší most je až v Kralupech. Bohužel například od Zelených slyšíme na podobné návrhy jenom ne, ne a ne,“ posteskl si Stárek nad tím, že ekologičtí aktivisté na magistrátu neustále uspokojivé řešení dopravní situace blokují.

Řidiči, kteří každé ráno musí stát v rozkopané Praze 6 v kolonách, si tak od do senátu kandidujícího Stárka a jeho podporovatelů z řad místních členů ODS a Svobodných, v jejichž společných barvách jde do voleb, mohli alespoň na zpříjemnění cesty dát jednu z 300 káv.

„Řidičům čekajícím v koloně jsme se snažili, alespoň trochu zlepšit náladu,“ vysvětloval Stárek.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 5:00 neděle 1. ledna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 18
  • 17
  • 11
  • 9
  • 9
  • 8