Italský lump připravil dvojčata (11) o mámu. Jedna z dcer Zdeňky K. je přitom vážně postižená

Italskou i českou veřejnost šokovala zpráva o vraždě Češky Zdeňky K.(†41). Tu ve městě Sorso ubodal bývalý přítel a agresivní zločinec Francesco Fadda. Nejenže připravil ji o život, ale zároveň i její děti o matku. Jedna z dcer je přitom postižená a zjevně potřebuje neustálou asistenci. Starat se o ně bude prozatím centrum pomoci.

Dívkám je teprve jedenáct let, během jedné noci ale přišly o maminku i náhradního tátu. To když italský násilník a podvodník Francesco Fadda ve městě Sorso ubodal Češku Zdeňku K. 

Co teď s dcerami sympatické Zdeňky bude, je otázkou. Celá situace je navíc o to horší, že jedno z dvojčat je vážně postižené. 

Jak je patrné z fotek nejen na Facebooku ubodané Češky, ale i jejího vraha, který měl s holčičkami zjevně dobrý vztah, dívka nemůže bez cizí pomoci ani chodit. Na všech fotografiích ji Zdeňka nebo Francesco Fadda nosí v náručí.

Že je vážně postižená, nám potvrdil i jeden ze Zdenčiných kamarádů.

Jedna ze Zdenčiných dcera je vážně postižená.

Rodinu má Zdeňka K. pravděpodobně v Česku, do Itálie sice odjela už v roce 1998, pak se ale do rodné země vrátila. A právě zde se dcery narodily.

„Ona byla v Itálii cca deset let, pak se vrátila a měla děti v Česku. A teď se zase před časem vrátila do Itálie,“ řekl Expresu Zdenčin dobrý kamarád z dětství.

Zdeňka se svými dcerami

O budoucnost obou dívek se teď budou muset postarat nejbližší. 

„Už jsem domluvila nějakou pomoc pro holky. Počkám, jak to teď dopadne. Centrum pomoci už o tom ví,“ prozradila na Facebooku žena ze Zdenčina okolí.

Na vraha Faddu už byla uvalena vazba a v pondělí mu podle serveru SardegnaLive bylo sděleno obvinění z vraždy. Podrobil se také výslechu od státního zástupce, který trval celých dvanáct hodin.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:45 středa 17. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 39
  • 34
  • 32
  • 32
  • 28
  • 28