Úterý 18. června 2024, svátek má Milan
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz
    MH

    Taková normální "demokratická" rodinka. Vzletná slova kandidátce na cokoliv jdou, pokud se týkají jí samotné, nebo synáčka. Ovšem ne tak pro ostatní. Doufám, že tato paní se do europarlamentu nedostane. Je tak falešná, že vedle ní je i muchomůrka pravým hřibem.

    LK

    Jaká matka,takový syn, demokraté kteří za nesouhlasný komentář blokují. Filip je neskutečný spratek, sebevědomí až do nebes, přesně jak prázdná nádoba jeho matka Nerudová,její otec byl sám komunista a komunistu podporovala při prezidentských volbách kde sama neuspěla a o Konečné se vyjadřuje mluvou sprosteho neurvaleho Novotného. Jen blázen může této osobě dát hlas do europarlamentu

    MM

    Trefně napsáno... paní moralistka ( rozuměj faleš sama), jejíž sebevědomí (rozuměj zakomplexovanost) z ní činí expertku na vše (rozuměj na nic) a její povedená rodinka, v čele s jejím na první pohled sympatickým manželem a v jejich šlépějích kráčejícím synáčkem ... no holt prachy jim nesmrdí a udělají pro ně cokoliv...

    JP

    J90i59r65i 30P26i24l40n52y

    6. 5. 2024 6:19

    Hloupí lidé nikdy nemohli nikoho kultivovat. Ani dnes se to nepodaří.

    Foto

    D. Nerudová svými skutky, prohlášeními a postoji soustavně potvrzuje svoji morální zvrácenost, predátorský kariérismus, cynismus, prospěchářství a naprostou absenci sebereflexe.

    JT

    Taková demokratická rodinka to je. Jakmile napíšete na X něco, co se jim nelíbí, nebo nedej bože je zkritizujete, zablokují vás. Všichni tři. Ten nejmladší zřejmě ještě nemá přístup k sítím, nebo má možná rozum.

    JM

    Pokrytectví, faleš a vyprázdněnost.

    DB

    profesorka a bývalá rektorka Danuše Nerudová napsala 1/2 "Paní Konečná, s Pavlem Novotným se na řadě věcí neshodnu, na jedné však určitě ano, že komunisté jsou košťata a zločinci,"

    2/2 "Tyto poznámky nepatří do 21. století ani do kulturní společnosti, kde má panovat respekt a úcta k druhému."

    LB

    Paní Nerudová trpí posedlostí. Nedávno v televizi mluvila déle a v každé větě řekla jméno nějakého člověka, patrně izraelity. To jméno bylo Jakoby, nebo snad Jakobi?

    LS

    L12e90o 79S43l68a88v59i50k

    5. 5. 2024 0:35

    Tohle napsalo dobrý koště. Nerudovou nemám rád, ale komouše a jejich přisluhovače nesnáším mnohem víc. To že se Novotný zachoval jako debil nic nemění na tom co jsou a byli komunisti zač a kdo se s nimi paktuje je debil taky.

    Foto

    Moje jméno je Barbora Koukalová a největší koště ever je trotl, který si neumí vymyslet vlastní nadávku a jako tupáo ovce následuje stádo.