Divoké orgie na jachtě se 60 modelkami slibují sex, alkohol a drogy. A není to drahé...

Velké pozdvižení v kolumbijských katolických kruzích způsobil plánovaný netradiční festival pro třicet prominentních boháčů. Ti během čtyř dnů na luxusní jachtě podél privátního ostrova Cartagena zažijí ty nejdivočejší sexuální orgie. Pro třicet vyvolených chlípníků bude k dispozici šest desítek pohledných prostitutek a program plný hudby, jídla a sexu.

Orgie v luxusním tropickém resortu inzeruje společnost s příznačným názvem Good Girls Company. Mezi 24.–27. listopadem si budou moci VIP zákazníci užívat neomezeného sexu s přitažlivými modelkami, které jim splní veškerá přání.

„Šedesát nažhavených dívek obslouží třicet zákazníků, každý bude mít k dispozici dvě po dobu čtyřiadvaceti hodin denně. V ceně je zahrnuto i veškeré jídlo a konzumace alkoholu,“ láká společnost na Facebooku. V propagačním videu slibuje i prostředí nakloněné konzumaci drog. V Kolumbii to bude nejspíše ten nejkvalitnější kokain.

Hned první den nabízí „festivalový program“ účast na monstrózních orgiích každý s každým, druhý den půlhodinu se šestnácti ženami najednou, třetí a čtvrtý den DJ party pro stovku lidí na palubě. Firma nabízí hned čtyři balíčky služeb v základních cenách od cca 13 tisíc po 33 tisíc korun. Lze si připlatit za masáže, dívku navíc nebo zábavu na ostrově, jako je jízda na koni nebo golf.

Ačkoliv společnost chce připravit mužským zákazníkům prostředí, ve kterém si splní veškeré fantazie, najdou se i nepřející závistivci, kteří s orgiemi nesouhlasí. Například místní katolický kněz Elkin Acevedo, který si na rozmáhající se sexuální turistiku ve farnosti postěžoval samotnému papeži.

„Tyto aktivity přivolávají hanbu na naši diecézi. Máme zde v klášterní škole nezletilé nevinné dívky a chtěli bychom kolem postavit vysokou zeď, abychom je ochránili,“ měl se vyjádřit velebníček.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:06 středa 7. února 2018. Anketa je uzavřena.

  • 50
  • 24
  • 14
  • 13
  • 12
  • 7