Elon Musk, jak ho neznáte: Než si nastřelil vlasy, byl z něj plešatící studentík

Řadí se nejen mezi ty nejbohatší, ale zároveň i nejcharismatičtější byznysmeny světa. Přestože už má na kontě pár aférek a kontroverzí. Věděli jste ale, že Elon Musk dříve ani zdaleka nepřipomínal frajírka v obleku a s vlasy nagelovanými lehce dozadu?

Naopak, populární vizionář a inženýr byl studentíkem, který by dokonale zapadl do sitcomu typu Teorie velkého třesku. A ještě by v něm byl za exota!

Důvodem byla zejména počínající pleš. Vlasy začal Musk ztrácet v devadesátých letech, tedy v době, kdy vymyslel platební systém PayPal. Právě ten ho vyšvihl do světa opravdových boháčů.  

Ještě první rozhovory dával Musk jako plešatý inženýr. Zářil tehdy štěstím a působil velmi úsměvně. 

Co se tedy stalo, že dnes šéf Tesly působí jako švihák s perfektně střiženými a dozadu nagelovanými hustými vlasy? První velké peníze totiž investoval do jejich transplantace!

Elon Musk s pleškou

Skutečně, Elon Musk si nechal háro, lidově řečeno, nastřelit. Není to jednoduchá operace, jenže když máte dost peněz, jde všechno. A protože byl Musk v péči těch nejlepších chirurgů, není dnes vůbec poznat, že jeho vlasy nejsou tak úplně od přírody. 

Elon Musk v CNN. Tehdy ještě jako perspektivní vizionář.

Naopak jeho na pohled rozpoznatelné image výrazně přispívají.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:29 pondělí 25. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 29
  • 24
  • 24
  • 16
  • 15
  • 14