Potápěč vrací úder: Muska žene hned ke třem soudům, chce ho vidět za mřížemi!

První skandální nařčení mu prošlo, teď už má miliardář Elon Musk smůlu. Britského potápěče Vernona Unswortha znovu označil za pedofila, který znásilňuje děti a s jedním se i oženil, jenže hrdina mise na záchranu fotbalistů z thajské jeskyně se tentokrát hodlá právně bránit. Muska požene hned ke třem soudům a dokonce naznačil, že by ho rád viděl za mřížemi!

Je to pedofil, který znásilňuje děti a v minulosti se oženil s dvanáctiletou dívkou. Takto včera obvinil miliardář Elon Musk potápěče Vernona Unswortha, s nímž vede spor už od záchranné akce v Thajsku, kde Unsworth nasazoval vlastní život, zatímco Musk si jel na internetu promo na svoje vývojářské firmy.

„Doufám, že mě ku*va zažaluje,“ ulevil si ještě v mailové konverzaci s reportéry BuzzFeed News. 

Jeho přání se brzy vyplní, potápěč Vernon Unsworth se k Muskovým obviněním konečně vyjádřil a nechal se slyšet, že Muska hodlá nahnat k soudu. Dokonce ke třem!

K vášnivým reakcím se sice neuchýlil, tvrzení o jeho pedofilii ale označil za lživé a velmi urážlivé. V tuto chvíli plánuje žalobu ve Spojených státech a Británii, a to za pomluvu a hanobení dobrého jména. 

To ale není vše, velmi reálně uvažuje i o žalobě v Thajsku, a to z prostého důvodu – je zde velmi velká pravděpodobnost, že by se Musk mohl dostat za mříže!

Unswort si dobře uvědomuje, že vytáhl do hodně lítého boje. Musk patří k nejbohatším lidem světa, bude za ním stát tým elitních právníků, navíc masku usměvavého dobrodince odhodil a v rukavičkách jednat určitě nehodlá.

„Už jsem byl varován, abych byl velmi opatrný, protože tenhle chlap může udělat úplně cokoliv, aby mi zničil život,“ prohlásil Unsworth.

Unsworth s přítelkyní Woranan

Není ovšem ani trochu pochyb, že pokud Musk svá obvinění nijak neprokáže, pořádně tvrdý trest by si zasloužil. A omluvy jako po prvním útoku, kdy Unswortha označil za „pedochlapa“, už něco takového rozhodně nepřebijí.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:09 pátek 4. ledna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 25
  • 8
  • 6
  • 6
  • 5
  • 5