Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Elon Musk znovu útočí na hrdinu z jeskyně: „Znásilňuje děti a s jedním se oženil!“

    Elon Musk se musel definitivně zbláznit. Hrdinu Unswortha označil za pedofila, který znásilňuje děti. | foto: koláž Expresu

    Miliardář Elon Musk se musel definitivně zbláznit. Hrdinu Vernona Unswortha, který pomáhal vytahovat mladé fotbalisty ze zatopené thajské jeskyně, nazval už krátce po skončení záchranné mise pedofilem. Za svůj výrok se sice posléze omluvil, spor však evidentně pokračuje dál a Musk nyní sáhl k ještě nechutnějšímu obvinění – Unsworth je podle něj znásilňovač dětí, který si v Thajsku vzal dvanáctiletou dívku!

    Klesající akcie jeho Tesly, která je už po několik let ztrátovým byznysem, se zřejmě začínají projevovat na duševním stavu miliardáře Elona Muska. Jinak si nelze vysvětlil sérii jen těžce uvěřitelných e-mailů, které si vyměnil s reportéry známé stanice BuzzFeed News.

    Musk se v nich znovu obul do potápěče Vernona Unswortha, jenž ho kritizoval po misi na záchranu dvanácti thajských fotbalistů a jejich trenéra, kteří uvázli v zatopené jeskyni. Americký miliardář totiž tehdy vyrukoval se „zázračnou“ ponorkou, která prý chlapce dostane z jejich vězení ven, jenže Unsworth s desítkami dalších v tu chvíli už na místě činu nasazovali životy a fotbalisty zachraňovali vlastníma rukama.

    Potápěč tehdy Muska obvinil, že celou záležitost využil k tomu, aby si udělal reklamu na svoje vývojářské firmy a pravdu mu dával celý svět.

    Podnikatel ale kritiku neunesl a na Twitteru nazval Unswortha „pedochlapem“. Brzy si svůj přehmat uvědomil, status smazal, a když začaly klesat akcie jeho Tesly, horečně se omlouval.

    Teď se však ukázalo, že omluvy nemyslel ani trochu upřímně. Spor obou mužů totiž zjevně pokračuje dál a britské servery jako Daily Mail či The Sun přinesly přepis e-mailů, které si Musk vyměnil s reportéry BuzzFeed News. A rozum nad nimi zůstává stát.

    „Doporučuji vám kontaktovat známé v Thajsku, abyste zjistili, že hájíte znásilňovače dětí, vy zku*vení zm*di,“ napsal nejdříve Musk a posléze zašel ještě dál.

    „Je to starý a osamocený bílý chlap z Anglie, který třicet až čtyřicet let jezdil do Thajska nebo tam žil, převážně na Pattaya Beach, dokud se nepřestěhoval do Chiang Rai, aby si tam vzal holku, které tehdy bylo dvanáct let. Na pláž Pattaya Beach se nechodí kvůli jeskyním, ale kvůli úplně něčemu jinému. A město Chiang Rai je proslulé obchodem s dětmi,“ řekl.

    „Doufám, že mě ku*va zažaluje,“ ještě dodal.

    Miliardář se těmito výroky může definitivně rozloučit s maskou sympatického génia, ke kterému vzhlíží celý svět. Všem je teď pro ostudu.

    Unsworthova přítelkyně: Musk je k smíchu

    Potápěč Vernon Unsworth se k obviněním ještě nevyjádřil, protože je pracovně pryč, udělala to však za něj jeho thajská přítelkyně Woranan Ratrawiphukkun, které ovšem není dvanáct, ale čtyřicet. Ta říká, že Muskova slova jsou naprosto směšná a rozzuřila ji.

    Podle Unsworthovy přítelkyně Woranan je Musk k smíchu.

    „Vernon je nesmírně laskavý člověk, jen opravdu výjimečně se s někým dostane do křížku a všichni ho milují. Jsme spolu už sedm let a vím, že je to dobrý muž a gentleman, který myslí především na ostatní. Dál ta obvinění nebudu komentovat, tomu člověku (Muskovi, pozn. red.) nemám co říct,“ říká.

    „Vím, jaký Vernon je, a kdyby to nebyl dobrý člověk, už bych s ním dávno nebyla,“ dodává Woranan.

    A vzkaz pro Muska má i Unsworthova sestra: „Vernonův právník se toho ujme a Elon Musk se má na co těšit.“

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 19:41 čtvrtek 3. ledna 2019. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      57
    • Super
      20
    • Cože
      13
    • Tvl
      12
    • Haha
      10
    • Sladký
      8
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...